Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

7800 Çeşme Hotel Düğün

7800 Çeşme Hotel Düğün

  • 02327120087
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

7800 Çeşme Hotel Düğün Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

7800 Çeşme Hotel Düğün 7800 Çeşme Hotel, hayallerindeki otelde düğünü gerçekleştirmek isteyen ve her şeyin eksiksiz olmasını isteyen mükemmeliyetçi çiftlere kapılarını açıyor. İzmir'in en güzel yerlerinden birisi olan Çeşme'de olması sebebi ile; şehrin yoğunluğundan yorulan birçok gelin damat adayının ilgisini çekmeyi başarıyor. 7800 Çeşme Hotel'de yalnızca düğün değil; Doğum günü, nişan, baby shower, kına, parti, bayi toplantısı, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri, davet ve resepsiyon gibi özel gün ve organizasyonlarınızı da gerçekleştirebiliyorsunuz. Otelin görkemli düğün salonunda dilediğiniz etkinliği ve özel gününüzü sevdikleriniz ile birlikte paylaşabiliyorsunuz.


Düğün salonunun dekorasyonu ve ambiyansı ise görenleri kendisine hayran bırakan cinsten. 7800 Çeşme Hotel, en özel gününüzü en güzel şekilde gerçekleştirmeniz için sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyor. Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibine sadık kalan otel, kendisini tercih edenleri hayal kırıklığına uğratmıyor ve siz değerli çiftlerimizden tam puan alıyor. Bulunduğu konumun güzelliği sayesinde de İzmir'in de ilgi odağı olmayı başarıyor.


7800 Çeşme Hotel Hizmetleri 7800 Çeşme Hotel'de 150 ila 200 kişi kapasiteli bir düğün ve etkinlik salonu bulunuyor. Şık dekorasyonu ile gözleri kamaştıran bu salonda dilediğiniz özel gün ve etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Düğünden kınaya, nişandan sünnet düğününe, mezuniyet kutlamalarından doğum günü partilerine; kısacası bütün organizasyonlarınız için sizlere uygun bir salon sunuyor. Salonun tavanının açılır kapanır olması, kolonsuz olması, balkon ve teras bulundurması da 7800 Çeşme Hotel'i piyasadaki rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Kokteyl menülü organizasyonlarda 200 ila 250 kişiye kadar, yemekli menülü organizasyonlarda ise 150 ila 200 kişilik menüler hazırlanabiliyor. Salonun dekorasyonuna gelecek olursak, geleneksel dokunuşların modern tasarımlar ile birleşmesi sonucu ortaya çıkan görsel şölen misafirlerinden büyük ilgi görüyor. 7800 Çeşme Hotel'in kendi mutfağında deneyimli, profesyonel aşçı ve şefleri bulunduğu için dışarıdan catering firması ile çalışılmasına izin verilmiyor.


İster yemekli ister kokteyl türü bir organizasyon seçin, konuklarınız ile beraber ziyafete doyacağınızın garantisini veriyoruz! Ayrıca çocuklara özel menüleri, vegan ve vejetaryen menüleri, diyabet için ve kosher menüleri ile her damak zevkine ve hassasiyete hitap ediyor. Ayrıca düğününüzden önce menü tadımı imkanını da sizlere sunan otel, dilerseniz sizlere menüde değişiklik yapma imkanı da sunuyor. 7800 Çeşme Hotel ayrıca sizler için özel bir organizasyon sorumlusu hizmeti sağlıyor. Organizasyon sorumlunuz ile beraber düğününüzü başından sonuna kadar planlayabilirsiniz. Böylece düğün gününde hiçbir aksilik yaşamadan hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mekanın dekorasyonunda kullanılacak rekler ve objeler, sahne, orkestra ve ses sistemi işlemleri gibi bütün detayları beraber planlıyorsunuz. Organizasyon sorumlunuz ile oturma düzeni, davetiyeler ve daha birçok şeyi konuşabilir, dilediğiniz konuda yardımını alabilirsiniz.


Dilerseniz dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışılmasına da izin veriyor. Avantajları 7800 Çeşme Hotel’in Düğün Marketi.com müşterilerine sağladığı uygun fiyatlardan ve indirimli kampanyalardan haberdar olmak için sitemizi sık sık ziyaret etmeniz yeterli! Size uygun olan kampanyadan faydalanabilir ve bütçenizi aşmadan dilediğiniz organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz! Hemen şimdi firmadan fiyat teklifi almak için “Ücretsiz Teklif Al” kısmından form doldurabilirsiniz. Organizasyonunuz hakkında birkaç ayrıntı verdiğiniz takdirde 7800 Çeşme Hotel sizlere geri dönüş sağlayarak aklınıza takılan her sorunun cevabını veriyor. Düğün Marketi.com olarak en özel günlerinizde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz! 7800 Çeşme Hotel Nerededir? Nasıl Gidilir? 7800 Çeşme Hotel, İzmir'in en sevilen tatil beldelerinden birisi olan Çeşme'de bulunuyor. Merkezi lokasyonu sayesinde şehrin her yerinden toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz.


Mekana özel aracı ile gelecek olan misafirler için ise açık adresi: Boyalık Mahallesi, 3424. Sk. No:16, 35930 Çeşme/İzmir, Türkiye.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, otel, spor salonu


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?