Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı

  • 05333021985
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 5 kez ziyaret edilmiştir.

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Hakkında İstanbul içindeki en kaliteli nişan ve söz mekanları arasında yer alan Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Pendik ilçesinde bulunuyor. Mekanın nişan organizasyonları için kişi başı fiyatı 40 TL’den başlıyor. Nişan ve söz merasimleriniz için dugunmarketi.com üzerinden Çamlıbahçe’ye ulaşabilirsiniz. Mekan Kapasitesi ve Özellikleri Hem kapalı, hem de açık alanı ile kapılarını açan mekan geniş davetli listelerini de ağırlayabiliyor.


Çamlıbahçe kır bahçesinde 1.000 kiÅŸilik niÅŸan ve söz organizasyonu yapılabiliyor. Kolonsuz, yüksek tavanlı kapalı salonda ise 300 - 500 kiÅŸilik kapasite bulunuyor. Kış bahçesi olanağı ile dört mevsim burayı tercih edebilirsiniz. NiÅŸana otomobilleriyle gelen misafirleriniz 750 araçlık otoparktan faydalanabilir. Ayrıca çocuk misafirler için özel oyun alanı da burada yer alıyor. Engelli davetlileriniz de hiçbir sıkıntı yaÅŸamadan mekana giriÅŸ yapabilir. Masa ve sandalyelerin giydirilmesi, masa ÅŸamdan süslemeleri ve supla seçenekleri de niÅŸan organizasyonunu güzelleÅŸtiriyor. Yapay çiçek süslemeleriyle de Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı taze bir görünüme bürünüyor. Gürültüden uzak, aÄŸaçlarla çevrili bir alanda niÅŸan ve söz merasimi gerçekleÅŸtirmek isterseniz burayı önerebiliriz. GeniÅŸ alanı ile dikkat çeken mekanın ne kadar huzurlu olduÄŸunu siz de fark edeceksiniz. SunduÄŸu Ä°mkanlar NiÅŸan ve söz organizasyonu için  Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı tam teÅŸekkülü hizmet sunuyor. Kendi organizasyon sorumlusu ile çalışan mekan dekorasyondan profesyonel fotoÄŸraf ve video çekimine kadar her türlü olanağı saÄŸlıyor.


En güzel fotoÄŸraflar için fotoÄŸraf arka plan tasarımı da yapılıyor. Catering hizmetleri sayesinde yemekli niÅŸan törenleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca after party yapmayı düşünüyorsanız eÄŸlenceye Çamlıbahçe’de devam edebilirsiniz. Karşılama kokteyli ve içecek barı da iÅŸletme tarafından sunuluyor. Orkestra, müzik grubu veya DJ’nin mekana getirilmesi de yine organizasyon ekibinin sorumluluÄŸunda. Ä°sterseniz dans grubunun sahne almasını da isteyebilirsiniz. Çamlıbahçe Piknik Alanı pek çok farklı organizasyon türüne ev sahipliÄŸi yapıyor. NiÅŸanlar haricinde düğün, kına, doÄŸum günü, sünnet düğünü, mezuniyet töreni, kurumsal etkinlikler ve baby shower partileri burada düzenlenebiliyor. Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı NiÅŸan ve Söz Fiyatları Mekanın kiÅŸi başı niÅŸan ve söz fiyatı 40 TL’den açılıyor. Eklemek istediÄŸiniz özelliklere göre organizasyon fiyatları artış gösterebiliyor.


Nerededir? Nasıl Gidilir? Ä°stanbul, Pendik bölgesinde bulunan  Çamlık Kır Düğün Salonu toplu taşıma ile ulaşıma müsait bir noktada. Buraya 132E otobüsü ile ulaÅŸabilirsiniz. Mekanın açık adresi aÅŸağıda görülebilir: Kurnaköy Mahallesi, Kurna - Ömerli BaÄŸlantı Yolu no:42, 34000 Pendik / Ä°stanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Çim zemin, Çocuk eğlence alanı, Engelliye uygun giriş, Gazebo, Kır bahçesi, Kış bahçesi, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Orman Içinde, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Nikah Için ayrı alan, Açık alan, Kapalı salon, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

DiÄŸer Bilgiler

Servis BitiÅŸ Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?