Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı

  • 05333021985
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Hakkında İstanbul içindeki en kaliteli nişan ve söz mekanları arasında yer alan Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Pendik ilçesinde bulunuyor. Mekanın nişan organizasyonları için kişi başı fiyatı 40 TL’den başlıyor. Nişan ve söz merasimleriniz için dugunmarketi.com üzerinden Çamlıbahçe’ye ulaşabilirsiniz. Mekan Kapasitesi ve Özellikleri Hem kapalı, hem de açık alanı ile kapılarını açan mekan geniş davetli listelerini de ağırlayabiliyor.


Çamlıbahçe kır bahçesinde 1.000 kişilik nişan ve söz organizasyonu yapılabiliyor. Kolonsuz, yüksek tavanlı kapalı salonda ise 300 - 500 kişilik kapasite bulunuyor. Kış bahçesi olanağı ile dört mevsim burayı tercih edebilirsiniz. Nişana otomobilleriyle gelen misafirleriniz 750 araçlık otoparktan faydalanabilir. Ayrıca çocuk misafirler için özel oyun alanı da burada yer alıyor. Engelli davetlileriniz de hiçbir sıkıntı yaşamadan mekana giriş yapabilir. Masa ve sandalyelerin giydirilmesi, masa şamdan süslemeleri ve supla seçenekleri de nişan organizasyonunu güzelleştiriyor. Yapay çiçek süslemeleriyle de Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı taze bir görünüme bürünüyor. Gürültüden uzak, ağaçlarla çevrili bir alanda nişan ve söz merasimi gerçekleştirmek isterseniz burayı önerebiliriz. Geniş alanı ile dikkat çeken mekanın ne kadar huzurlu olduğunu siz de fark edeceksiniz. Sunduğu İmkanlar Nişan ve söz organizasyonu için  Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı tam teşekkülü hizmet sunuyor. Kendi organizasyon sorumlusu ile çalışan mekan dekorasyondan profesyonel fotoğraf ve video çekimine kadar her türlü olanağı sağlıyor.


En güzel fotoğraflar için fotoğraf arka plan tasarımı da yapılıyor. Catering hizmetleri sayesinde yemekli nişan törenleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca after party yapmayı düşünüyorsanız eğlenceye Çamlıbahçe’de devam edebilirsiniz. Karşılama kokteyli ve içecek barı da işletme tarafından sunuluyor. Orkestra, müzik grubu veya DJ’nin mekana getirilmesi de yine organizasyon ekibinin sorumluluğunda. İsterseniz dans grubunun sahne almasını da isteyebilirsiniz. Çamlıbahçe Piknik Alanı pek çok farklı organizasyon türüne ev sahipliği yapıyor. Nişanlar haricinde düğün, kına, doğum günü, sünnet düğünü, mezuniyet töreni, kurumsal etkinlikler ve baby shower partileri burada düzenlenebiliyor. Çamlı Bahçe Kır Düğün Alanı Nişan ve Söz Fiyatları Mekanın kişi başı nişan ve söz fiyatı 40 TL’den açılıyor. Eklemek istediğiniz özelliklere göre organizasyon fiyatları artış gösterebiliyor.


Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul, Pendik bölgesinde bulunan  Çamlık Kır Düğün Salonu toplu taşıma ile ulaşıma müsait bir noktada. Buraya 132E otobüsü ile ulaşabilirsiniz. Mekanın açık adresi aşağıda görülebilir: Kurnaköy Mahallesi, Kurna - Ömerli Bağlantı Yolu no:42, 34000 Pendik / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Çim zemin, Çocuk eğlence alanı, Engelliye uygun giriş, Gazebo, Kır bahçesi, Kış bahçesi, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Orman Içinde, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Nikah Için ayrı alan, Açık alan, Kapalı salon, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?