Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Kotit Ayder Bungalov & Restaurant

Kotit Ayder Bungalov & Restaurant

  • 04646555053
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Kotit Ayder Bungalov & Restaurant Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Kotit Ayder Bungalov & Restaurant Hakkında Yemyeşil doğası ve eşsiz güzelliğiyle Rize Çamlıheşin’de bulunan Kotit Ayder Bungalov & Restaurant balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği alternatifler arasında yer alıyor. Balayı tatiliniz için şehrin gürültüsünden uzak, izole bir tatil imkanı sağlayan yerde fiyatlar 1.100 TL'den başlıyor. Balayı tatili için pek çok imkan sunan tesiste ilk önce oda süslemesi yapılıyor. Odaya meyve sepeti ikramı sunuluyor. Oda servisi hizmeti veren tesis kahvaltı salonu, kapalı salon ve A la Carte restoranıyla sizleri Karadeniz lezzetleriyle buluşturuyor. Ayrıca tesis içerisinde futbol sahası da yer alıyor. Kotit Bungalov Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Mevsimden mevsime ve verilen hizmete göre fiyatlarda farklılık gösterebilecek tesisin fiyatları 1.100 TL’den başlıyor. Size özel teklif ve indirimleri öğrenmek için ücretsiz bir şekilde “Fiyat Teklifi Al“ formunu doldurabilir, Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Adresi Bulut Şelalesi'ne 4 km., Tar Deresi’ne 5 km.,


Ayder kaplıcaları ve Şenyuva köprüsüne 12 km. uzaklıkta konumlanıyor. Özel aracınızla otele gitmek isterseniz adres şu şekilde: Ayder Yaylası Yolu, 53750 Çamlıhemşin, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Sadece Oda. Otelin Fiyatları Kotit Bungalov konaklama fiyatları 1.100 TL’den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Bungalova girişler öğlen 12.00 gibi başlarken çıkış da öğlen 12:00’a kadardır. Yeme - İçme Kahvaltı salonuyla hizmet veren Kotit Bungalov kapalı restoranın yanı sıra A la Carte restoranı ile de hizmet veriyor. Otel Olanakları Otel Olanakları: Araç Kiralama, Çocuk Oyun Alanı, İnternet, Kablosuz İnternet, Market, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Telefon.


Balayı Detayları Oda süslemesi ve odaya meyve sepeti ikramı sunuluyor. Çevre ve Konum Doğa ile iç içe olan mekan Bulut Şelalesi'ne 4 km., Tar Deresi’ne 5 km. uzaklıkta konumlanıyor. Temizlik ve Hijyen Tesis temizlik kurallarına özen gösteriyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, açık alan, organizasyon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?