Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Manzara Butik Otel

Manzara Butik Otel

  • 05537884353
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Manzara Butik Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Manzara Butik Otel Hakkında Fırtına Deresi çevresinde konumlanan Manzara Butik Otel mimari yapısıyla dikkat çekiyor. Günlük hayatın tüm stresinden arındıracak bir tatil sunan tesis butik otel şeklinde hizmet veriyor. Rize ilinin Ardeşen ilçesinde konumlanan otelin balayı çiftleri için fiyatları 1.124 TL’den başlıyor. Misafirlere 07.00-10.00 saatleri arasında kahvaltı servisi yapılıyor. Terası bulunan otelin ortak mutfak alanı da yer alıyor. Huzurlu tatilinizi eğlenceli hale getirecek balık tutma, atv safari, jeep safari, rafting ve zipline aktivitelerinden h Otel Ardeşen merkezine yaklaşık 14 km uzaklıkta konumlanıyor. Manzara Butik Otel Ardeşen Balayı Fiyatları Manzara Butik Otel balayı fiyatları 1.124 TL’den başlıyor. Otel tarafından sunulan hizmetlere göre fiyatlarda farklılık gösterebiliyor. Size özel teklif ve indirimleri öğrenmek için ücretsiz bir şekilde “Fiyat Teklifi Al“ formunu doldurabilir, Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.


Adresi Ardeşen Limanına 15 km. uzaklıkta yer alan otel, Rize otogarına 55 km. ve Trabzon havaalanına 127 km. mesafede bulunuyor. Otelin adresi ise aşağıdadır; Ayder Yolu 10. km Köprüköy Köyü Viraj Mevkii No:1, 53400 Ardeşen, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Sadece Oda. Otelin Fiyatları Manzara Otel fiyatları 1.124 TL’den başlayarak hizmet veriyor. Giriş - Çıkış Saatleri Otele girişler 14.00’de başlıyor. Çıkış saati 11.00‘dir. Yeme - İçme Manzara Otel bünyesinde 07.00-10.00 saatleri arasında kahvaltı servis ediliyor. Otelde ortak mutfak alanı yer alıyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Gazete Servisi, İnternet, Kablosuz İnternet, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti. Balayı Detayları Otel çiftler için oda süsleme servisi sunuyor.


Çevre ve Konum Fırtına Deresi kenarında konumlanıyor. Temizlik ve Hijyen Otel temizlik kurallarına özen gösteriyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

organizasyon, otel, düğün


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?