Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Boyalık Beach Hotel & Spa

Boyalık Beach Hotel & Spa

  • 02324888800
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Boyalık Beach Hotel & Spa Resimler

Açıklama

Boyalık Beach Hotel & Spa Hakkında Boyalık Beach Hotel & Spa, İzmir ilinin tatil cenneti Çeşme’nin merkezinde unutulmaz bir otelde düğün organizasyonu için gelin ve damat adaylarına hizmet veriyor. Otelde düğün organizasyonunu tüm ayrıcalıkları ile yaşamak ve kaliteli bir etkinliğe imza atmak isteyen her çift soluğu düğün otelinde alıyor. Otelin kokteyl fiyatları 200 TL'den başlıyor.


Özellikleri ve Kapasite Bilgisi Boyalık Beach, sunduğu hizmetler ve müşteri odaklı kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilirliğini arttırıyor. Yalnızca İzmir’den değil, Türkiye’nin her yerinden yüzlerce çift, her yıl düğün organizasyonları için otelde düğünü mekanını tercih ediyor. Otelin sunduğu açık ve kapalı alan seçenekleri ile hava koşullarından etkilenmeden eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Açık alanda 250, kapalı alanda 65 kişiyi ağırlayabilirsiniz. Havuz başı düğün organizasyonlarınız için de düğün otelini tercih edebilirsiniz. Ilık bir İzmir akşamında havuz başı düğün organizasyonlarını yemekli veya kokteyl düzeninde gerçekleştirebilirsiniz. Diyabet, vejetaryan, vegan, kosher ve çocuklara özel menü seçenekleri ile tüm misafirlerinizin damak tadına uygun lezzetler sunabilirsiniz. Ayrıca organizasyon öncesinde menüleri tadabilir, dilerseniz menüde değişiklik yapabilirsiniz. Olanakları Boyalık Beach tercihinde bulunarak muhteşem deniz manzarası eşliğinde nişan organizasyonlarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.


Mekan dekorasyonu ve süslemeleri için otelin organizasyon sorumluları ile çalışabilirsiniz. Böylece hayalinizdeki atmosferi profesyonel bir ekip ile birlikte yaratabilirsiniz. Konsept bir organizasyon planlıyorsanız dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışabilirsiniz. Bahçe, havuz ve deniz manzaralı birbirinden güzel mekan seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Üstelik bu muhteşem mekanı tercih ederek düğün fotoğraf çekimleriniz için harika bir ortama da sahip olabilirsiniz. Otelde düğün mekanında düzenlediğiniz organizasyonlarınızda dışarıdan bir düğün fotoğrafçısı ile çalışabilme imkanına da sahipsiniz. Ayrıca düğün sonrası birbirinden güzel balayı süitleri arasında seçimizi yapabilir, İzmir’in eşsiz tatil şehri Çeşme’de balayı tatilinizi değerlendirebilirsiniz. Boyalık Beach Hotel & Spa Düğün Fiyatları Boyalık Beach Hotel, hafta sonu ve hafta içi kokteyl ve yemekli fiyatlarını sabit tutuyor. Kokteyl menüler için sunulan fiyat seçenekleri 200 TL'den başlıyor. Yemekli düğün fiyatları ise 325 TL'ye sunuluyor. Bu yemekler, en özenli ve en taze ürünlerle hazırlanıyor.


Beş yıldızlı hotel ayrıcalıklarını doyasıya yaşayacağınız otelin Dugunmarketi'ne özel sunduğu düğün paketlerini incelemek için sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Boyalık Beach Hotel & Spa Nerededir? Nasıl Gidilir? Boyalık Beach Hotel & Spa, her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan İzmir ilinin Çeşme ilçesinde bulunuyor. İzmir’den ve Türkiye’nin dört bir yanından Çeşme’ye otobüs ve uçak seferleri ile ulaşım sağlamanız mümkün. Özel araçları ile gelecek olan misafirler için ise otelin açık adresi şöyle: Boyalık Mahallesi, Boyalık Mevkii, 3200. Sk. No:1, 35930 Çeşme/İzmir.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Yapay çIçek süsleme, Engelliye uygun giriş, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Konaklama, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Nikah Için ayrı alan, Açık alan, Kapalı salon, Havuz başı alanı, Kumsal / plaj alanı, Deniz manzaralı, Doğa manzaralı

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?