Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Buğday Hotel

Buğday Hotel

  • 03123117700
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Buğday Hotel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Buğday Hotel Hakkında Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan Buğday Hotel göz alıcı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Otelde düğün yapmak isteyen ve göz kamaştıran bir düğün gecesini hayal eden gelin ve damat adaylarını ağırlamayı bekliyor. Bünyesinde bulunan odalarıyla ev rahatlığı sunarak, konuklarınızı da ağırlayabileceğiniz eşsiz bir düğün mekanını size sunuyor. Yapacağınız organizasyon fiyatları ise 50 TL'den başlayarak bütçenize uygunluk gösteriyor. Özellikleri Göz alıcı dekorasyonu ve birinci sınıf kalite servis anlayışı ile Buğday Otel, göz kamaştıran bir düğün gecesini hayal eden gelin ve damat adaylarını ağırlamayı bekliyor. Otelin bünyesindeki 29 suit oda ve 16 apart residence odası sayesinde ev rahatlığında bir gece geçirebiliyorsunuz.


Aynı şekilde konuklarınızı da ağırlayabileceğiniz eşsiz bir düğün mekanını size sunuyor. Açık ve kapalı davet alanlarında hizmet verebilen mekan, yılın her gününde gelin ve damat adaylarının en özel geceleri için hizmet veriyor. Açık davet alanlar ile de çiftlerin ilgisini çekiyor. Şehir merkezindeki enfes konumu ve sunduğu imkanlar ile  dört mevsim farklı etkinlikler için tercih ediliyor. Buğday Hotel Altındağ Düğün Fiyatları Ankara şehir manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile birbirinden çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan otelin fiyatları da oldukça caziptir. Yemekli fiyatları kişi başı 50-80 TL arasında değişirken kokteyl fiyatları 30-50 TL aralığında başlıyor.


Düğün ve farklı organizasyon çeşitlerine özel sunduğu fiyatları öğrenmek için Düğün Marketi destek ekibinden ücretsiz fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz. Otelin Sunduğu İmkanlar Ankara’yı panoramik bir şekilde gözler önüne seren otel, göz alıcı açık ve kapalı alan dekorasyonu ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Ankara’nın incisi Buğday Hotel, hayallerin ötesinde bir otelde düğün gecesi isteyen gelin ve damat adaylarını ağırlamayı bekliyor. Bünyesindeki french, twin ve triple oda seçenekleri ile konaklamalı otel düğünü rahatlığını çiftlere sunuyor. Uzak mesafeden gelen davetlileriniz için ayarlayabileceğiniz odalar ile konuklarınıza rahat bir düğün gecesi sunma imkanınız da bulunuyor. Yol Tarifi Ankara'nın merkezi ve bilinen bir noktasında hizmetini sürdüren Buğday Hotel, ulaşım konusunda zorluk yaşatmıyor. Çiftleri şehrin dört bir yanından en konforlu şekilde ağırlayan mekana toplu taşıma ve kişisel araçlarla gitmek kolay tercihler arasında yer alıyor. Adres: Doğanbey Mahallesi, İstanbul Cd. No:18, 06060 Altındağ / Ankara.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Yapay çIçek süsleme, Engelliye uygun giriş, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Teras, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?