Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

ZinD Home Dudullu Suits Otel

ZinD Home Dudullu Suits Otel

  • 05330202502
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

ZinD Home Dudullu Suits Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

ZinD Home Dudullu Suits Otel Hakkında İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde bulunan ZinD Home Dudullu Suits Otel, nişan ve söz organizasyonları için en çok tercih edilen mekanlardan biri oluyor. Konumu ve manzarası ile çiftlerden tam puan alıyor. Açık ve kapalı davet alanları kaliteli süslemeler ve şık dekorasyonları ile konukların beğenisini kazanıyor. Otelin yemekli ve kokteyl organizasyonları için kişi başı fiyatları 35 TL bandında değişiklik gösteriyor. Mekan Kapasitesi ve Özellikleri Saloon Sapphire, 5 yıldızlı otele yakışır nişan ve söz organizasyonları sunuyor. Doğa manzarası ve şehrin merkezinde olması oteli avantajlı kılıyor. Mekanda kapalı ve açık davet alanları bulunuyor. Açık davet alanı konsepti  sunuyor. Açık davet alanı 500 kişi kapasiteli mekan, sizi ve sevenlerinizi buluşturmaya devam ediyor. 500 kişi kapasiteli kapalı mekanın da bulunması dört mevsim için davetlere açık kapı bırakıyor. 100 araç kapasiteli otopark, vale hizmetiyle konukların memnuniyetini kazanıyor. After party alanının bulunması tatlı yorgunluğunuzu atmanızı sağlıyor.


ZinD Home Dudullu Suits Otel Nişan ve Söz Fiyatları Mekan, lezzetli yemekleri ve kokteylleri beğeninize sunuyor.  Kokteyl, yemekli organizasyonlar her kişi için ayrı olarak hafta içi ve hafta sonu fiyatları ile sunuluyor. Kişi başı fiyatları 35 TL bandında yer alıyor.  Sunulan İmkanlar Saloon Sapphire, ortamı çiftin zevklerine göre süslüyor. Karşılama hostesleri konukları en iyi şekilde ağırlıyor. Organizasyon firması getirme hizmetleri bulunuyor. Işık ve sahne tüm duyularınıza hitap edecek şekilde hazırlanıyor. Isıtma ve klima sistemleri bulunması konuklara konfor sağlıyor. Menü tadımı yapılmakta olup tercihe göre menüde değişiklik yapılabiliyor.


Mekânın yemek servisi hizmetinize sunuluyor. Nişan ve söze uygun müzik grubu temin ediliyor. Müzik ve yemek servisi gece yarısına kadar devam ediyor. Tüm sorumluluğu organizasyon sorumlusuna bırakıyor. Nişan dışında kına, düğün ve davetleriniz için bu mekanı tercih edebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde yer alan Saloon Sapphire, birçok vasıta ile ulaşabileceğiniz bir konumda yer alıyor. M5 metro durağı yanında yer alan mekan ulaşım oldukça kolay oluyor. Yukarı Dudullu yakınından geçen güzergaha 11V, 131 ve 19D numaralı otobüsler, C-311, C-56 ve C-70 numaralı minibüslerle de ulaşabilirsiniz.


Özel araç veya taksi ile gelmek isterseniz adres aşağıda yer almaktadır: Adres: Yukarı Dudullu, İnanç Türkeş Caddesi, No: 3, 34775 Ümraniye/İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Asansör, Engelliye uygun giriş, Gazebo, Konaklama, Şehir merkezinde, Teras, Nikah Için ayrı alan, Açık alan, Kapalı salon, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?