Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Amore Event

Amore Event

  • 05301778706
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Amore Event Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Amore Event Hakkında Ankara’nın Etimesgut ilçesinde nişan ve söz hazırlığında olan çiftler için hizmet veren mekan, altın sarısı tasarımıyla şık ve gösterişli bir ortam sunuyor. Mekanın yüksek tavanlı kapalı salonunun yanında açık alan ve terası bulunuyor. Açık ve kapalı alanında 1000 misafirini söz ve nişan organizasyonları için ağırlayabiliyor. Yemekli ve kokteyli menüleriyle hizmet veren Amore Event fiyatları kişi başı 60 TL’den başlıyor.


Mekanın Özellikleri Amore Event altın sarısı işlemeler, şamdan ve çiçeklerle süslenmiş yüksek tavanlı salonuyla şık ve gösterişli mekan, açık alanında tahta sandalyeleri, bahar çiçekleri ile romantik ve sade bir ortam sunuyor. Açık ve kapalı alanlarında 300 misafirine yemekli ve kokteyli menüleriyle hizmet veriyor. Mekan, nişan ve söz organizasyonlarınız için tüllerle ve çiçeklerle süsleyerek hazırladığı giriş yoluyla masalsı bir dünyaya adım atmanızı sağlıyor. Davetiniz için her ayrıntıyı düşünen mekanda çiftler için hazırlık odası bulunuyor. Amore Event Nişan ve Söz Fiyatları Yemekli ve kokteyli menüleriyle hizmet veren mekanın fiyatları hafta içi ve hafta sonu değişiklik gösteriyor. Hafta içi düzenlenen yemekli  organizasyonların fiyatları kişi başı 60 TL iken hafta sonu düzenlenen davetlerin kişi başı fiyatı 80 TL oluyor. 


 Sunduğu Olanaklar Amore Event, nişan ve söz davetlerinizin eğlenceli geçmesi için sahne, ışık ve ses hizmetleri dışında dj ve müzik grubu temini yapıyor. Dans grupları ve gösterilerle davetinizi renklendiriyor. Birbirinden özel dekorasyon ve süsleme seçenekleriyle hizmet vererek organizasyonununuz için en uygun tasarımı sunuyor. Nişan ve söz mekanı yemekli ve kokteyli menülerinde tadım ve değişiklik imkanı sağlıyor.


Mekan birbirinden özel tasarımlarla hazırladığı fotoğraf köşesinde davetinize dair anılarınızı ölümsüzleştiriyor. Kına, after party ve diğer özel günlerde de size hizmet veriyor. Nerededir? Nasıl Gidilir? Ankara Etimesgut’ta bulunan Salon Amore merkezi lokasyonuyla birçok ulaşım yolu bulunuyor. Kızılay’dan kalkan M1-2-3 OSB Törekent metroları ile ulaşım sağlanabiliyorken,


Çankaya Polis Merkezi durağından 512-5 numaralı araç kullanılarak ve Etimesgut Kaymakamlık’tan 521 numaralı otobüs aktarmasıyla mekana varılabiliyor. Özel aracınızla ulaşım sağlamak isterseniz açık adresi şu şekilde: Eryaman, 06824 Etimesgut/Ankara.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Baby shower balon seti, Baby shower süslemesi, Bebek bindallı / kaftan, Bebek odası süsleme, Diş buğdayı süslemesi, Hediyelik sepeti, Palyaço, Yüz boyama, Damat fincanı, Kırmızı kurdele, Nişan hatırası hediyelikleri, Nişan makası, Nişan tagı, Nişan tepsisi, Yüzük yükseltici, Bindallı / kaftan kiralama ve satış, Çerez kesesi, Damat basması organizasyonu, Damat kına örtüsü tel kırma, Davul şov, Dilek feneri, Gelin kına örtüsü seti, Gül suyu ve lokum ikramı, Kına / nedime ekibi, Kına seti, Kına tacı, Kına tahtı kiralama, Nedime tefi ve bendiri, Rengarenk kına kemeri şovu


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?