Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Eva Davet

Eva Davet

  • 05523583323
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Eva Davet Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Eva Davet Hakkında Nişan ve söz mekanları alanında muhteşem hizmetler veren Eva Davet, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunuyor. Şık mekanı ve çeşitli hizmetleriyle nişan veya söz organizasyonunuzu harika bir hale getiriyor. En güzel imkanları ve en uygun fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Mekanın yemekli fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor. Özellikleri ve Kapasitesi Eğlenceli ve unutulmaz vakit geçirmenizi amaçlayan Eva Davet, nişan ve söz mekanları alanında verdiği çeşitli hizmetler ile farkını ortaya koyuyor. Şehir manzarası ile sizlerin karşısına çıkan mekan muhteşem bir görünüm sunuyor. Mekanının açılır kapanır tavanı bulunuyor. Yemek servisi bulunan mekan sizlere damaklarda şölen yaratacak lezzetler sunuyor. Şehir merkezinde bulunan mekan misafirlere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Mekanın ferah bir de bahçesi bulunuyor. Mekanın yemekli kapasitesi yaklaşık olarak 100 kişiden başlıyor ve 250 kişiye kadar ulaşabiliyor. Dilediğiniz gibi konuklarınızı davet edebiliyorsunuz.


Eva Davet Nişan ve Söz Mekanları Fiyatları Sunduğu hizmetleri ve profesyonel ekibi ile herkesin beğenisini kazanan salon sizlere unutulmaz bir söz organizasyonu garanti ediyor. Çeşitli fiyat yelpazesi bulunan mekanın yemekli, yemeksiz ve kokteyl fiyatları 50 TL bandında oluyor. Size özel teklif ve indirimleri değerlendirmek için Dugunmarketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sunulan İmkanlar Geniş hizmet yelpazesi ile Eva Davet oldukça popüler bulunuyor. Mekan ve DJ hizmeti sunarak sizlerin keyifli ve dolu dolu vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Mekanın nişan tepsisi, dilek feneri, ışık hizmeti hint kınası gibi imkanları bulunuyor. Organizasyon sorumlusu bulunan mekanın organizasyon firması getirme imkanı da bulunuyor. Her detay sizin planladığınız şekilde oluyor. Oryantal ve dans ekibi bulunan mekan dolu dolu eğlenebilmeniz için elinden geleni yapıyor. Menü tadımı ve menüde değişiklik seçeneğiniz de mevcut. Hayal ettiğiniz kına gecesi, söz nişan ve diğer organizasyonlarınız için bu mekanı tercih edebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir?


Nişan ve söz mekanları alanında geniş hizmet yelpazesi sunan mekan sizleri İstanbul Esenyurt'ta bekliyor. Mekana otobüsle veya toplu taşıma ile gidebilirsiniz. Özel araçla gitmek isteyenler için açık adres; Saadetdere, 122. Sk. No:59, 34513 Esenyurt/İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Hediyelik sepeti, Damat fincanı, Kırmızı kurdele, Mum, Nişan hatırası hediyelikleri, Nişan makası, Nişan tagı, Nişan tepsisi, Nişan yüzüğü kutusu, Davul şov, Dilek feneri, Gül suyu ve lokum ikramı, Halay mendili, Nedime tefi ve bendiri, Oryantal / zenne şov, Rengarenk kına kemeri şovu, Semazen, Testi kırma oyunu, Yer minderi


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?