Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Grand Anka Otel

Grand Anka Otel

  • 02126352020
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 3 kez ziyaret edilmiştir.

Grand Anka Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Grand Anka Otel Hakkında Grand Anka Otel, 1996 yılından beri siz deÄŸerli misafirlerine kapılarını açıyor. Kaliteli hizmete, konfora ve şıklığa önem veren otel, ÅŸehrin merkezinde ve tarihi mekanda yer almasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ä°stanbul'un Fatih ilçesindeki otel, sahip olduÄŸu tecrübeyle sizlerin niÅŸan ve söz gecenizin kusursuz olması için çaba gösteriyor. Özenle hazırlanan niÅŸan ve söz davetlerinin kiÅŸi başı fiyatları 80 TL’den baÅŸlıyor. 


Mekanın Özellikleri Turistik ve tarihi mekanlara olan konumuyla ilgi çeken otel, nişan ve söz organizasyonları için konferans ve davet alanına sahip. Geniş alana sahip olmasıyla birlikte sizlerin eğlenmesi ve eşsiz bir deneyim elde etmesi için özenle çalışıyor. Kapalı davet alanına sahip olan Grand Anka Otel, nişan ve söz gecenizde 200 kişiye kadar en değerli misafirlerinizi ağırlamanıza imkan sağlıyor. Nişan ve söz organizasyonunuzda dilerseniz kokteylli menü seçebilir ya da yemekli bir organizasyon isteğinde bulunabilirsiniz.


Alanında deneyimli olan aşçılar tarafından hazırlanan yemekler sizin isteğinize göre şekillenebiliyor. Türk ve Dünya mutfağından lezzetler siz değerli misafirlere sunuluyor. Bunun yanında özel çocuk menüleri de yer alıyor. Sunulan Hizmetler Nişan ve söz gecenizde güler yüzlü ve tecrübeli personeller tarafından hazırlanan bu özel günde, sizlerin seçimleriyle dekorasyonda değişim imkanı sağlanıyor. Sizin için unutulmaz olan bu günde hayal ettiğiniz gibi bir organizasyona sahip olacaksınız. Hotel, sizler için en ince detaya kadar düşünüp hareket ediyor. Nikah masası giydirmeden tutun gelin yoluna kadar sizler için özenle çalışıyor. Bu noktada sizin fikirlerinizi alıyor ve birlikte tasarlayabilme olanağı sunuyor.


NiÅŸan ve söz gecesine ihtiÅŸam katan ışık sistemi ise dilediÄŸiniz tonda ve renkte ayarlanabiliyor. Grand Anka Hotel, dekorasyon konusunda sizlerin fikirlerini önemsiyor. Grand Anka Hotel NiÅŸan ve Söz Fiyatları NiÅŸan ve söz geceniz için fiyatlar seçilen menüye göre deÄŸiÅŸim gösteriyor. Otelde niÅŸan fiyatları kiÅŸi başı ortalama 80 TL'den baÅŸlıyor. Et menü, balık menü, vegan, vejetaryen, diyabet, çocuk menü  gibi her damak tadına hitap edecek menüler sunuyor. Nerededir? Ä°stanbul’un Fatih ilçesinde yer alan Grand Anka Otel, tam da toplu taşıma araçlarının güzergahında yer alıyor.


M1A Yenikapı Metro Hattı’nı kullanacaksanız Aksaray Durağı’nda inmeniz yeterli. Bunun yanında otobüs ve tramvay seçenekleri de mevcut. Merkezi konumuyla ilgi çeken Grand Anka Hotel’in açık adresi şu şekilde; Molla Gürani Cd. No: 46 Fındıkzade, Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Konaklama, Şehir merkezinde, Kapalı salon, Tarihi mekan, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

DiÄŸer Bilgiler

Servis BitiÅŸ Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?