Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Alvina Davet Balo Salonu

Alvina Davet Balo Salonu

  • 02124800007
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Alvina Davet Balo Salonu Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Alvina Davet Balo Salonu Hakkında Alvina Davet Balo Salonu, profesyonel ekibiyle nişan ve söz davetlerinize ev sahipliği yapıyor. İstanbul Bayrampaşa konumunda modern tasarımlarla hazırlanan davet salonu sizin için kapılarını açıyor. Kaliteli hizmet vizyonu ile yıllardır tercih edilen Alvina Davet Balo Salonunda kişi başı davet fiyatları 30 TL’den başlıyor.


Özellikleri Alvina Davet Balo Salonunda nişan ve söz davetiniz için ferah bir davet alanı bulunuyor. Sadece Nişan ve söz davetleriniz ile yetinmeyip diğer organizasyonlar için de hizmet veren mekanda etkinlikler isteğe bağlı olarak yemekli veya kokteylli düzenlenebiliyor. Kapalı davet alanında 700 kişilik yemekli nişan daveti vermek mümkün oluyor. Şık süslemeleri ve zengin hizmet seçenekleri sunan Alvina Davet balo Salonunda ayrıca özel bir otoparkta bulunuyor. Alvina Davet Balo Salonu Nişan ve Söz Fiyatları Şık ve gösterişli mekan tasarımı ve son derece özenli hizmeti ile göz dolduran mekanda nişan ve söz fiyatları günlere göre değişiklik gösteriyor.


Hafta içi veya hafta sonu dilediğiniz günde organizasyon imkanlarından faydalanabilirsiniz. Hafta içi yemekli ve kokteylli davetlerde minimum fiyatlar 35 TL, hafta sonu ise 55 TL aralığında değişiyor. Sunduğu Olanaklar Kendine has tasarımı ve ferah ortamı ile etkinliklerinize ev sahipliği yapan mekan oldukça zengin imkanlara sahip. Alvina Davet Balo Salonunda profesyonel orkestrası ve DJ piyanist imkanı ile dilediğiniz gibi eğlenmek mümkün. Füme, beyaz ve gold renklerin hakim olduğu mekan çiçek aranjmanları ile zenginleştiriliyor. Kişiye özel konsept imkanı sunan mekân aynı zamanda lezzetli menüsü ile damak zevkinize göre şekilleniyor ve değişiklik imkanı sunuluyor.Tüm davet boyu size eşlik eden etkinlik danışmanları sayesinde her detay kusursuz olarak ilerliyor. Engelli girişine uygun olan salonda aynı zamanda fotoğraf ve video çekimi de yapılıyor. Nerededir? Nasıl Gidilir? Oldukça merkezi bir konuma sahip olan Alvina Davet Balo Salonu, İstanbul Bayrampaşa’da hizmet veriyor.


Mekana dilerseniz otobüs, metro ve dolmuş gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Otobüs ile ulaşmak için; 33, 33M, 390 numaralı otobüsleri, dolmuş ile ulaşım için; A-11, A-15, A-24, A28 ‘i , metro ile ulaşım için de; M1A, M1B hatlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca 75 araç kapasiteli otopark hizmeti bulunan bu mekana özel araçlarınızla da kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Alvina Davet Balo Salonunun açık adresi ise şu şekilde: Terazidere Mh. Güneş Cd. No:1 Kat:4 Güneş Plaza Bayrampaşa / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

alvina, düğün salonu, balo, istanbul


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?