Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Sayanora Düğün Davet Salonları

Sayanora Düğün Davet Salonları

  • 02125898949
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Sayanora Düğün Davet Salonları Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Sayanora Düğün Davet Salonları Hakkında İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Sayanora Düğün Davet Salonları, nişan ve söz organizasyonunu karşılayacak olanaklarla karşınıza çıkıyor. Geniş alan kapasitesi ve etkinlik dahilinde sağladığı imkanlar ile tercih edilecek nişan mekanlarından biri oluyor. Mekanın nişan ve söz fiyatları ise taleplerinize göre belirleniyor. Kişi başı 30 TL'den başlıyor. Mekan Özellikleri ve Kapasitesi Kapalı ve şık bir dekorasyonla tasarlanan salona sahip mekan, nişan ve söz etkinliğini sizin için planlıyor. Maksimum 850 kişiyi ağırlayan mekan, organizasyon konseptini yaratacak bir ekiple çalışıyor. İsteğinize bağlı olarak organizasyonunu profesyonel bir ekiple planlama olanağı sunuluyor. Ayrıca mekan, konsept özelinde süsleniyor ve salonun hakim rengiyle konsept uyumluluğu tamamlanıyor. Masa düzeni ve süslemeleri de ışıklandırmaya ve genel atmosfere uygun düzenleniyor.


Özel araçlarıyla gelen konuklar için 50 araçlık otopark hizmeti de sunuluyor. Sayanora Düğün Davet Salonları Nişan ve Söz Fiyatları Mekan nişan ve söz organizasyonuna uygun imkanları, istek ve ihtiyaçlarınız ile uyumlu hâle getiriyor. Çeşitli hizmetleri içeren paketler ve konsepte uygun fiyatlar ise isteklerinize göre şekilleniyor. Mekanın nişan ve söz fiyatları ise yemekli, yemeksiz ve kokteyl seçeneklerine göre belirleniyor. Yemekli bir organizasyon için 50 - 80 TL arasında değişen bir fiyat belirleniyor. Yemeksiz, pasta ve meşrubattan oluşan organizasyonlar için ise 6.500 TL ile 9.000 TL arasında bir ücret hesaplanıyor. Kokteyli davetlerde ise 30 TL’den başlayan fiyatlar uygulanıyor. Mekanın indirimli paketlerinden ve güncel fiyatlardan haberdar olmak için Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sunduğu Olanaklar Nişan ve söz için mekanı olarak tercih edebileceğiniz Sayanora Düğün Davet Salonları, farklı organizasyonlara da kapısını açıyor. Organizasyon özelinde kişiye özel konsept tasarlayan mekan, organizasyonu içeren hizmetleri harekete geçiriyor.


Nişan ve söz etkinliği için de eğlenceli ve unutulmaz bir gün tasarlamayı ihmal etmiyor. After part organizasyonu, fotoğraf-video ekibi, dj ve müzik ekibi ile mekanla uyumlu çiçek süslemeleri konsepte özel hazırlanıyor. Ayrıca nişanı gerçekleştirilecek çift için gazebo kısmı da süsleniyor. Yemekli bir organizasyon için de menü tadımı ve menü değişikliği yapılabiliyor. Düğün, kına gecesi gibi diğer özel günlerde de bu mekanı tercih edebiliyorsunuz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Mekan, Fatih ilçesinin Akşemsettin Mahallesinde konumlanıyor. Sayanora Düğün Salonu mekanına özel araçlarınızla gelmenizi kolaylaştıran otopark hizmeti bulunuyor. Toplu taşıma ile gelen konuklar ise Aksaray metro istasyonunu kullanarak ve ek bir toplu ulaşım aracına binerek alana ulaşabiliyor. Adres: Akşemsettin Mah. Öksüzce Hatip Sk. No:34/A Fatih-İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Yapay çIçek süsleme, Çocuk eğlence alanı, Gazebo, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Nikah Için ayrı alan, Kapalı salon, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?