Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Velvet Balat

Velvet Balat

  • 05452250528
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Velvet Balat Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Velvet Balat Hakkında İstanbul Avrupa Yakası Fatih konumunda bulunan Velvet Balat, açık ve kapalı alanıyla hizmet sunuyor. Farklı tarzı ve aksesuarlarıyla dikkat çeken cafe, nişan ve söz mekanları arasına giriyor. Hizmetleriyle beğeni toplayan mekanın nişan ve söz fiyatları 80 TL’den başlıyor. Mekan Özellikleri ve Kapasitesi Kırmızı ve acı kahve renklerinin hakimiyetinde olan Velvet Cafe, aksesuarlarıyla göz kamaştırıyor.


Mekan girişinde kapıyı çevreleyen çiçek aranjmanları ve işlemeli yastıklı sedirler farklı bir ambiyansın dokusunu gözler önüne seriyor. Kare ve dikdörtgen masa kullanılan cafenin her köşesi farklı bir duyguya geçmenizi sağlıyor. Yeşil duvara inşa edilmiş taş detaylı kiriş içerisinde kitaplar, çeşitli aksesuarlar ve kuru çiçekler kullanılıyor. Gri zeminli duvar önüne dizayn edilen nişan veya söz masası çiçekler, mumlar, sarı veya beyaz tüllerle kaplanıyor. Kırmızı koltuk, abajur ve aksesuarlar mekan perdesiyle uyum içerisinde sunuluyor. Her duvarda farklı bir bakış açısının imzasını taşıyan mekan kullandığı tablo, ayna ve çini tabak seçenekleriyle ortama renk katıyor.


Açık ve kapalı alanda 20 ile 60 kişilik kapasite bulunuyor. Velvet Balat Nişan ve Söz Fiyatları Velvet Balat farklı tasarımıyla göz kamaştırıyor. Kokteyl ve yemekli menü seçeneğini hizmete sunan mekan şık tasarımlarıyla da beğeniliyor. Hafta içi 80 TL olabilen kokteyl fiyatları hafta sonu 100 TL olabiliyor. 100 TL olarak belirlenen yemekli fiyatlar ise menü çeşidine göre değişkenlik gösterebiliyor.  Olanakları Nişan ve söz organizasyonlarında adından söz ettiren Velvet Cafe, doğum günü ve baby shower organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Davet ve resepsiyon, kurumsal etkinlik gibi organizasyonlara yemekli veya yemeksiz menüsüyle hizmet sunan mekan dikkat çekiyor. Mekanda organizasyon sorumlusu bulunmakla birlikte dışarıdan organizasyon firması da getirebiliyor.


Böylece hayalinizdeki nişan veya söz etkinliğini kusursuz bir şekilde sonuçlandırabiliyorsunuz. Etkinlik öncesi menü tadımı yaparak menüde değişim sağlayabiliyor, damak zevkinize uygun tatları sunumlarda görebiliyorsunuz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Toplu taşıma veya özel araçla ulaşım sağlanabilen Velvet Cafe, İstanbul Fatih konumunda bulunuyor. 35D, 399B, 41Y, 48E, 55T, 99, 99A, 99Y numaralı otobüs hatlarıyla; M1A, M1B, M2 metro ile veyahut MARMARAYLA ulaşım sağlanabiliyor. Açık adres şu şekildedir: Balat, Çimen Sokak No: 8/A 34087 Fatih -İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Bahçe, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?