Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Forest Garden Aydos

Forest Garden Aydos

  • 05012405461
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Forest Garden Aydos Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Forest Garden Aydos Hakkında Forest Garden Aydos nişan ve söz törenleri için çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İstanbul, Kartal ilçesinde kapılarını açan  mekanın kişi başı fiyatları ise 50 TL’den başlıyor. Yemekli ve kokteyl menü seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Mekan Özellikleri Açık ve kapalı davet alanları ile kolaylık sağlayan Forest Garden Aydos ormanlık alanda, yeşil bir alanda bulunuyor. Kapalı salonu özellikle kolonsuz ve yüksek tavanlı olmasıyla öne çıkıyor. Kır bahçesi alanında 250 - 500, kapalı salonda ise 1000 - 1500 davetli ağırlayabiliyorsun. Aynı zamanda 500 araçlık güvenli otopark alanı da sizlere sunuluyor. Mekana engelli girişi de rahatlıkla yapılabiliyor.

Oturma planında yuvarlak masalar tercih edilmekle beraber masalar konsepte göre süsleniyor. Sandalyeler de kır bahçesinin romantik ve huzurlu havasını tamamlayacak şekilde seçiliyor. Akşam yapılacak nişan ve söz organizasyonların aydınlatması için de ağaçlar arasına çekilen lambalardan yardım alınıyor. Sunulan Olanaklar Nişan organizasyonu için mekanın etkinlik sorumlusu ve organizasyon ekibi ortaya mükemmel işler koyuyor. Nişan ve söz merasiminizi her zaman hatırlamanız için fotoğraf/video çekimi imkanı mekanın anlaşmalı olduğu fotoğrafçı tarafından sunuluyor. Ses ve sahne sistemleri ile ışıklandırmalar da Forest Garden Aydos ekibince tamamlanıyor. Mekan dekorasyonu da çiftlerin isteğine göre şık bir şekilde yapılıyor.


Yemek veya kokteyl servisi için ikramlıklar ve ana yemekler de yine mekanın catering personeli tarafından hazırlanıyor. İkramların servisi özenle yapılıyor. Dilerseniz alkol servisi de bulunuyor. Forest Garden’da nişan dışında düğün, kına gecesi, doğum günü, mezuniyet, sünnet düğünü, baby shower, kurumsal etkinlikler ile davetler de düzenlenebiliyor. Forest Garden Aydos Nişan ve Söz Fiyatları Kokteyl servisli nişan ve söz organizasyonu için kişi başı fiyatlar 50 - 80 TL’den başlıyor. Yemekli organizasyon fiyatları ise 80 - 150 TL bandından açılıyor. İstediğiniz hizmetlere göre organizasyon fiyatı yeniden güncelleniyor. Size özel fiyat teklifleri almak için ‘’Ücretsiz Teklif Al’’ formunu doldurarak talebinizi iletebilirsiniz.

Dugunmarketi danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Forest Garden Kır Bahçesi İstanbul, Kartal ilçesinde kapılarını açıyor. Aydos Orman Parkı’nda bulunan mekana toplu taşımayla gelmek için 13V, KM3, 11SA veya 132S otobüslerini tercih edebilirsiniz. Bununla beraber C-86/C-80 minibüslerini de kullanabilirsiniz. Mekanın tam adresi ise şu şekilde: Aydos Orman Parkı, İstanbul Çarşı Mh., Uğur Mumcu Yakacık Cd., 5. Kapı, 34876 Kartal/İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin - damat odası, Kır bahçesi, Kolonsuz salon, Orman Içinde, Şehir dışında, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?