Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Keyfince Wedding House

Keyfince Wedding House

  • 05063329013
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Keyfince Wedding House Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Keyfince Wedding House Hakkında Hayatınızın önemli günleri için hizmette sınır tanımayan Keyfince Wedding House, Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlanıyor. Düğün, nişan, kına, söz ve nikah gibi tüm özel günlerde çiftlere destek olmaya hazır bir ekiple kapılarını aralıyor. Uygun fiyatları ve hizmet kalitesiyle beğeni toplayan mekan, şehrin merkezinde olmasıyla da büyük bir avantaj sağlıyor. Özellikleri ve Kapasitesi Açık ve kapalı davet alanlarıyla her organizasyona kolayca uyum sağlayan Keyfince Düğün Salonu, her iki alanda da 300 kişiye kadar misafir kabul edebiliyor. Ferah ve geniş ortamı sayesinde her mevsim için ideal bir yer oluyor.

Kış bahçesi alanı sayesinde zorlu hava koşullarında da nişan ve söz davetlerinin en iyi şekilde devam etmesi sağlanıyor. Masa ve sandalye düzeninde titiz çalışan mekan, supla ve şamdanlar ile dekoratif yönden zenginliğini ortaya çıkarıyor. Yapay çiçek süslemeler ile masalara renk katıyor. Açılır kapanır tavan sistemi sayesinde her ihtimale karşı hızlıca çözüme ulaşılıyor.


Tüm bu detaylarla çiftler tarafından beğenilen ve sevilen bir mekan oluyor. Keyfince Wedding House Nişan ve Söz Fiyatları Mekanda nişan ve söz fiyatları belirli kriterlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Bunların başında davet günü ve kişi sayısı geliyor. Hafta içi yemekli nişan fiyatları 80 TL'den, hafta sonu ise 90 TL'den başlıyor. Hafta içinde yemeksiz ve kokteyl davetler ise 45 TL'den başlıyor. Mekan ile ilgili tüm detayları öğrenmek ve size teklifleri değerlendirmek için ücretsiz teklif formunu doldurabilirsiniz.


Olanakları Keyfince Organizasyon olarak da bilinen mekan, tüm hizmetleri kendi bünyesinde barındırıyor. Bu sayede çiftlerin ihtiyaç duyduğu her olanağa en hızlı şekilde ulaşmak mümkün oluyor. Yemekli nişan ve söz merasimleri için kendi menülerini oluşturan mekan; ızgara, kırmızı et, beyaz et, coffee break ve gün tabağı seçenekleriyle tüm lezzetleri sizlere sunuyor.


After party organizasyonu düşünürseniz hazırlıkları ince ayrıntısına kadar yapılıyor. DJ ve müzik grubunu temin ediliyor. Böylece eğlence her zaman dinamik bir şekilde devam ediyor. Kişiye özel konsept hazırlığı yapılıyor olması sayesinde süsleme ve dekorasyon konusunda istekleriniz öncelik alınıyor. Mekanın Adresi Keyfince Wedding House, otobüs ve dolmuş gibi şehir içi ulaşım araçlarının geçtiği yol üzerinde bulunuyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde karşınıza çıkan mekan, şehrin merkezinde olması ile ulaşımı oldukça kolay tutuyor. Özel araç ile de gidilebilen yerin açık adresi şöyledir; Birlik, 391. Caddesi, Çankaya / Ankara.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Açılıp kapanabilen çatı, Çim zemin, Gazebo, Kır bahçesi, Kış bahçesi, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Nikah Için ayrı alan, Açık alan, Kapalı salon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?