Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Gölbaşı Hakimevi

Gölbaşı Hakimevi

  • 03124851515
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Gölbaşı Hakimevi Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Gölbaşı Hakimevi Hakkında Gölbaşı Hakimevi, Ankara şehrinde yıllarca hafızalardan silinmeyecek, anılarınızda hep taze kalacak bir sünnet düğünü için sizleri bekliyor. Gölbaşı ilçesinde sahip olduğu manzara ve geniş davet alanlarıyla adını duyurmayı başarıyor. Mekan, çocuğunuz için pek çok avantajı bir arada sunuyor. Menüleri için belirlediği fiyatları nedeniyle tercih edilen işletme, bu menüleri 100 TL’den başlayan fiyatları ile sunuyor.


Özellikleri ve Kapasitesi Gölbaşı Hakimevi eşsiz bir sünnet düğünü için açık ve kapalı davet alanı seçeneğini sunuyor. Göle hakim manzarasıyla mekanın 1000 kişilik açık davet alanı bulunuyor. Kapalı davet alanı kapasitesi ise 300 kişi olarak belirtiliyor. Özel araçla gelen davetlilerin 100 araç kapasiteli otopark hizmetinden yararlanarak park sorunu yaşamaması da mümkün. Mekanın dekorasyonda manzarasıyla uyumlu olan beyaz ve mavi renkleri kullanması dikkat çekiyor.


Bu renkler, kişiye özel olarak isteğe bağlı değiştirilebiliyor. Işıklandırmasıyla beğeni toplayan firma geniş aileler için iyi bir sünnet mekanı alternatifi oluyor. Sunduğu Olanaklar Gölbaşı Hakimevi çocuğunuzun sünnet düğünü için sunduğu olanakları ile dikkat çekiyor. Firma ışıklı yol, etkinlik masası süsleme imkanları ile geceye renk katıyor. Dekorasyonda canlı ve yapay çiçeklerin hakim olduğu işletmede kişiye özel masa ve sandalye süslemesi imkanı bulunuyor. Yemekli ve kokteyl sünnet düğünü arasından seçim yapabileceğiniz mekanda menü tadımı yapabilme fırsatına da sahipsiniz. Dilerseniz bir fotoğrafçı ile anlaşarak organizasyondan unutulmaz kareler ile dönebilirsiniz. Eğlenmek isterseniz mekanın ses sistemleri ve müzisyenlerinden faydalanabilirsiniz.


Gölbaşı Hakimevi Sünnet Düğünü Fiyatları Hakimevi, kalitesiyle eşdeğer fiyatları ile dikkat çekiyor. Yemekli ve kokteyl menüleri için firma, 100 TL - 150 TL arasında değişen fiyatlar sunuyor. Bu fiyatlar davetli sayısı, etkinliğin günü gibi sebeplerle değişim gösterebiliyor.  Manzarası ve olanakları ile hayranlık uyandıran işletmenin fırsatlarından faydalanmak için "Fiyat Teklifi Al" butonuna tıklamayı sakın unutmayın. Adres Bilgisi Ankara şehrinde sünnet mekanı arayan ailelerin ilk tercihlerinden olan Gölbaşı Hakimevi beğeni topluyor. Gölbaşı ilçesinde hizmet sunan firmaya ulaşım oldukça kolay sağlanabiliyor. Dileyenler ulaşım için 104-2, 105-2, 115-2, 157-3, 196 numaralı otobüslerden faydalanabiliyor.  Firmanın atmosferini yakından görmek isterseniz açık adres şu şekildedir; Gaziosmanpaşa, Sahil Cd. No:32, 06830 Gölbaşı / Ankara.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, kapalı alan


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?