Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Ahmet Rasim Paşa Yalısı

Ahmet Rasim Paşa Yalısı

  • 02164139300
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 5 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Ahmet Rasim Paşa Yalısı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Ahmet Rasim Paşa Yalısı Hakkında Yıllarca hayalini kurduğunuz düğün gününüzde boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz bir gün geçirmek istiyorsanız Ahmet Rasim Paşa Yalısı sizleri bekliyor. Zarafetin, şıklığın ve güzelliğin merkezi haline gelen tarihi düğün mekanı İstanbul şehrinin Beykoz ilçesinde yer alıyor. Her detayını düşündüğünüz düğün gününüz için hayranlık uyandıran mekan çiftlerin ilk tercihi oluyor. 200 TL’den başlayan fiyatları ile yıllarca hatırlanacak düğün ve etkinlik düzenlenmesine yardımcı oluyor. Sunduğu Hizmetler A’jia Hotel bir tarihi düğün mekanı olarak after party alanı ve etkinlikleriyle adını duyurmayı başarıyor.


Mekan büyüleyici güzelliğe sahip olmasının yanı sıra personelleriyle de mükemmel hizmet sağlıyor. Büyüleyici bir düğün ve etkinlik için tercih edebileceğiniz mekan masa düzenlemesi, gelin yolu gibi en önemli detayları önemsiyor. Düğün hazırlığı yapan kişilerin rüyalarını gerçekleştiren organizasyon sorumlusu da  yalı imkanları dahilinde oluyor. Otopark ve vale hizmeti sayesinde misafirler rahat ediyor. Etkinlikler için standart menü, düğünler içinse özel menü seçenekleri sunuluyor. Mekanın Özellikleri Düğün ve etkinlikleriniz için mevsim şartlarına göre kapalı ve açık davet alanları tercih edilebiliyor. Ahmet Rasim Paşa Yalısı sahip olduğu eşsiz manzarası ile çiftleri büyülemeyi başarıyor. Boğaz, deniz, tarihi mekan ve eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde tüm davetler verilebiliyor. 1000 kişilik açık, 750 kişilik de kapalı alan kapasitesi ile hizmet sağlıyor. Davet düzenleyen kişiler için 75 araç kapasiteli otopark ve şehir dışından gelen misafirler için 50 kişiye kadar konaklama alanı bulunuyor.


Ahmet Rasim Paşa Yalısı Düğün Fiyatları A’jia Hotel, büyüleyici manzarası ve muhteşem ambiyansı için belirlediği fiyatları ile dikkat çekiyor. Yemekli düğünler için 300 - 400 TL arasında değişen fiyatlar, kokteyl davetlerde 200 - 300 TL olarak belirleniyor. Tarihi düğün mekanı, düğün yapmak isteyen çiftlerin özel menüleri için farklı fiyat aralıkları sunuyor.


Akıllara kazınacak bir davet için Düğümarketi.com çiftlerine özel indirimlerini ‘Ücretsiz Teklif Al’ formunu doldurarak öğrenebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Yalı, İstanbul şehrinin Beykoz ilçesinde konumlanıyor. Hayallerinizdeki düğünün tüm detaylarını hataya geçirebileceğiniz yalı sizlerin ziyaretini bekliyor. 11H, 121A ve 15A numaralı otobüslerle ulaşım sağlanabiliyor. Aynı zamanda C-306 numaralı minibüs ve D-65 numaralı dolmuşla ulaşım imkanı da bulunuyor. Açık adres: Kanlıca, Halide Edip Adıvar Cd. D:27, 34810 Beykoz / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Engelliye uygun giriş, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Konaklama, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Yalıda düğün / davet, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?