Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

İmrenhan Konakları

İmrenhan Konakları

  • 02327166002
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 2 kez ziyaret edilmiştir.

İmrenhan Konakları Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

İmrenhan Konakları Hakkında İzmir'in Çeşme Alaçatı bölgesinde Ege esintileri sunan İmrenhan Konakları, tarihi düğün mekanları arasında dikkat çekiyor. Tarihin otantik dokusuyla Ege’nin kokusunu içinize çekmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken sayılı yerlerden biri oluyor. Tarihi düğün mekanı fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL’den başlıyor. Mekan Özellikleri ve Kapasitesi İmren Han Otel, açık, kapalı, kır ve havuz başı davet alanları ile karşınıza çıkıyor. 200 ile 300 kişilik kapasiteye sahip olan alanlarında çeşitli davetler için hazırlık yapılabiliyor. Tarih ve doğanın buluştuğu mekanda sizi etkisi altına alan çalışmalar ortaya çıkıyor.


Yapay çiçek aranjmanları, şık supla seçimleri, ferah bahçesi, görkemli havuzuyla yüzünüzü güldürüyor. Gelin yolu, gelin tagı ve gazebo detaylı süslemelerle göz alıcı bir ortam hazırlığı yapılıyor. Siz gelin-damat odasında hazırlıklarınıza devam ederken ekibin hummalı çalışmalarından daima haberdar oluyorsunuz. İmrenhan Konakları Tarihi Düğün Fiyatları Tarihi düğün mekanı organizasyonuna karar verdiyseniz davetinizden önce iletişime geçip fiyatları değerlendirme şansınız oluyor. Yemekli düğün fiyatları kişi başı 50 TL ile 100 TL arasında değişiyor. Kokteyl tercihinizde ise fiyatları 50 TL ile 80 TL arasında seyrediyor. 10.000 TL’den başlayan düğün paket fiyatları da ödeme kolaylığı sunuyor. Ücretsiz teklif formunu doldurarak mekan tarafından güncel ve size özel teklifleri değerlendirebilirsiniz.


Sunduğu Hizmetler İhtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri sunan İmrenhan Konakları, kendi anlaştığınız catering firması ve fotoğraf çekim ekibi ile ortak bir çalışma yürütebiliyor. Düğün boyunca tüm detayları titizlikle takip eden organizasyon sorumlusu düğünün eksiksiz ilerlemesini sağlıyor. İşinde başarılı mutfak ekibiyle önceden tanışıp menü tadımı yapabiliyor, damak zevkinize göre menüde değişikliğe gidebiliyorsunuz. Kırmızı et ve beyaz et menü, kosher, vegan, kokteyl, vejeteryan, diyabet ve çocuk menü çeşitleri sunuyor. Hazırlığı yapılan menüler tamamen tercihize göre şekilleniyor. Karşılama kokteyli ile başlayan düğününüz DJ ve orkestranın müzikleri ile devam ediyor. Mekanın zarafeti masa süsleme, çiçek aranjmanları, supla, şamdan gibi detaylarla masalarınıza yansıyor.


Düğününüz boyunca fotoğraf ve video çekimi devam ediyor. Aynı zamanda otopark alanı ve vale hizmeti misafirlerinize kolaylık sağlıyor. Nasıl Gidilir? Çeşme'deki İmrenhan Konakları için ulaşım son derece kolay bir şekilde gerçekleşiyor. İzmir merkezden ilçeye doğru giden otobüslere öncelik verilebiliyor. Alternatif olarak şahsi araçlar da tercih edilebiliyor. Adres: Alaçatı Mahallesi, 1039 Sokak, No:26 Alaçatı - Çeşme / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Havuz başı alanı, Tarihi mekan, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

DiÄŸer Bilgiler

Servis BitiÅŸ Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?