Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Varyant Konakları

Varyant Konakları

  • 905382924681
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 3 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Varyant Konakları Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Varyant Konakları Hakkında Varyant Konakları, İzmir ili Konak ilçesinde özel günlerini tarihi atmosferde gerçekleştirmek isteyen misafirlerine hizmet veriyor. Oldukça şık ve zarif tasarıma sahip olan konaklar uygun fiyatları ile bütçenize de hitap ediyor. Tarihi düğün mekanı fiyatları 100 TL'den başlıyor. Mekan Özellikleri Varyant Konakları, Ege Denizinin masmavi suları ve körfez manzarası ile davetlilere adeta görsel bir şölen sunuyor. Güneş ışıltıları ve tertemiz havanın kokusunu hissederek bahçe ve terasta keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. 1800’lü yıllardan kalma olduğu tahmin edilen Dutlu Konak ve Büyük Konak olmak üzere iki farklı tarihi mekan içeriyor. Yüksek taş duvarların arasında bulunan dut ağacı davetlerinize farklı bir hava katıyor. Tarihi düğün mekanı, 100 kişi kapasiteli açık davet alanı ile butik davetleriniz için oldukça elverişli bir ortam sunuyor.


Antik mobilyalar ile dekore edilmiş özel odalarda misafirlerinize konaklama imkanı sunuluyor. Körfez manzaralı dairelerde yemek servisi, misafirleriniz istediği taktirde dairelerine özel olarak servis edilebiliyor. Şehir merkezinde bulunan Varyant, ulaşım açısından da oldukça kolay bir noktada konumlanıyor. 50 araç kapasiteli otopark hizmeti ile park sorunu ortadan kalkıyor. Sunduğu Hizmetler Varyant Konakları, organizasyon sorumlusu hizmeti sağlıyor. Davetleriniz öncesinde menü tadımı ve menüde değişiklik yapabilme imkanı da bulunuyor. Özel günleriniz için dışarıdan fotoğrafçı ile birlikte çalışabilme seçeneği sunuluyor. Dilerseniz dışarıdan catering ve organizasyon firması ile anlaşma şansınız da oluyor. Otopark alanı bulunan mekan vale hizmeti de sunuyor. Eğlenceli saatler geçirebilmeniz için ışık, ses, sahne hizmeti ve after party alanı hazırlanıyor. Davet türünüze göre farklı konseptler ve masa süsleme seçenekleri sunuluyor. Varyant Konakları Düğün Fiyatları Tarihi düğün mekanı uygun fiyatları ile siz değerli misafirlerini ağırlamayı bekliyor.


Başlangıç olarak kişi başı yemekli düğün fiyatları hafta içi 150 TL, hafta sonu 200 TL olarak belirleniyor. Kokteyl davet fiyatları ise hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL oluyor. Seçtiğiniz hizmet türlerine göre fiyatlarda değişiklik olabiliyor. Merak ettikleriniz ve detaylı bilgi alabilmek için “Fiyat Teklifi Al” butonuna tıklayarak ya da Dugunmarketi danışmanlarını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Varyant Konakları, Konak ilçesinde bulunuyor. Toplu taşıma ile ulaşım için 10, 253, 887 numaralı otobüsleri, Menemen - Cumaovası İzban hattını veya İzmir metrosunu kullanabilirsiniz. Özel aracı ile ulaşım sağlamak isteyenler için açık adres: Yeşiltepe Mahallesi, 404 Sokak, No: 22 Konak / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Konaklama, Şehir merkezinde, Teras, Açık alan, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?