Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Ege Ãœniversitesi Konukevi

Ege Ãœniversitesi Konukevi

  • 02323112133
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Ege Ãœniversitesi Konukevi Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Ege Üniversitesi Konukevi Hakkında İzmir Bornova ilçesinde yer alan Ege Üniversitesi Konukevi, hizmet verdiği sektör içerisinde oldukça büyük bir tercih alanına sahip. En iyi aşçıların Ege yöresine has yemekleri ve her damak zevkine uygun tatlar üretmesi dikkat çekiyor. Tarihi düğün mekanı yemekli fiyatları 30 TL’den başlıyor. Güler yüzlü personeli ile tarihi mekan konseptinizi burada yapma şansınız bulunuyor. Özellikleri Ege Üniversitesi Sosyal Tesisleri olarak da bilinen mekanın sadece açık davet alanı bulunuyor. 500 kişilik davet alanında çeşitli organizasyonlar düzenlenebiliyor. Bahçe içinde konumlandırılmış yuvarlak masa ve napolyon sandalyeler misafirlere özel olacak şekilde süsleniyor. Gelin yolunu ister kırmızı halı olarak isterseniz de süslenmiş demir gelin yolu olarak tercih edebiliyorsunuz. Kişiye özel konsept seçeneği ile oldukça başarılı bir hizmet sunuyor.


Gelin ve damat adayının koltuklarının arkasında yer alan şelale ise oldukça ihtişamlı bir görünüm ortaya çıkmasını sağlıyor. Masalar üzerinde şamdan ve çiçek buketi seçenekleri yer alıyor. Doğa ve kır bahçesi manzaralı muhteşem bir düğün imkanı sunuluyor. Zeminin doğa ile uyumlu olması için çim alan tasarımı yapılıyor. Ege Üniversitesi Konukevi Tarihi Düğün Fiyatları Tarihi düğün mekanı yemek fiyatları hafta içi, hafta sonu ve menü seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Yemekli düğün fiyatları hafta içi 30 TL, hafta sonu 50 TL’den başlıyor. Kokteyl tarzı düğün fiyatları ise hafta içi 10 TL, hafta sonu 30 TL'den başlıyor. İzmir'in en çok tercih edilen mekanında siz de özel gün ve davetlerinizi düzenlemek istiyorsanız vakit kaybetmeden ücretsiz teklif formunu doldurabilirsiniz. Sunduğu Olanaklar Ege Üniversitesi Konukevi, bünyesindeki yemek servis elemanı ile gece boyu kusursuz bir hizmet almanızı sağlıyor. Aynı zamanda catering hizmeti ile lezzetli yemeklerin sunumu yapılıyor. Menü tadımı ve değişiklik seçenekleri yer alıyor.


Özel menü seçenekleri arasında çocuklara özel menü bulunuyor. Organizasyon sorumlusu ve mekanın anlaşmalı olduğu kameraman bulunuyor ama dilerseniz dışarıdan da organizasyon firması ve fotoğrafçı getirtebiliyorsunuz. Son teknoloji ses sistemleri ve ışıklandırmaya ek olarak geniş pist alanı ile muhteşem bir geceye tanıklık ediliyor. Nasıl Gidilir? İzmir Bornova konumunda yer alan Ege Üniversitesi Konukevi, ulaşım açısından kolay bir bölgede bulunuyor. Otobüs ile gitmek isteyenler 330, 505, 59 ve 963 hat seferlerini tercih edebiliyor. Metro ile de mekana gidilebiliyor. Kişisel aracınızla mekana ulaşabilmeniz için açık adres: Ege Üniversitesi Lojmanları İçi, Manisa Yolu, İzmir/ Bornova.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Engelliye uygun giriş, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kır bahçesi, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

DiÄŸer Bilgiler

Servis BitiÅŸ Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?