Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

İshak Paşa Yalısı

İshak Paşa Yalısı

  • 02124587890
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 5 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

İshak Paşa Yalısı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

İshak Paşa Yalısı Hakkında İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde konumlanan, tarihi düğün mekanı kategorisinin gözdesi İshak Paşa Yalısı, göz kamaştıran güzelliği ile evlenmek isteyen çiftleri bekliyor. Boğazın serin sularına yakın olan mekanın şıklığı ve zerafeti paha biçilemez değere sahip. Yemekli düğün fiyatları 100 TL’den başlayan mekan, en özel gününüzde yanınızda yer alıyor. Siz de düğününüzü bu şahane yerde gerçekleştirmek isterseniz ücretsiz teklif formumuzu doldurabilirsiniz. Özellikleri Şehir merkezinde, şehir manzarası eşliğinde tarihi düğün konseptini başarılı bir şekilde işleyen İshak Paşa, kendi alanında ismini ilk sıralara taşımaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftler başta olmak üzere özel gün ve davetlerde mekan arayışında olanların da ilk tercihi haline geliyor.


Kapalı ve açık, iki farklı davet alanında dört mevsim misafirlerini ağırlıyor. Açık alanında 750-1000 kişi, kapalı alanında ise 500-750 kişi ağırlayabilen mekanda aynı anda birden fazla etkinlik düzenlenebiliyor. Masa şamdan seçenekleri, gelin yolu ve mekan süsleme gibi hizmetleriyle, düğün gününe uygun dekoratif hazırlıklar yapılıyor. Olanakları İshak Paşa Yalısı, tarihi düğün mekanı olarak hiçbir ihtiyacınızın eksik olmamasına özen gösteriyor. Öncelikli olarak catering hizmetiyle gönlünüzü kazanan mekan, yemek servisi ve sunumlarıyla da beğeniliyor. Davet öncesi menü tadımı yapmanıza olanak tanımasıyla, isterseniz menüde değişiklik yapabilmenize zemin hazırlıyor. DJ ve müzik grubu teminiyle eğlenceyi doruklara çıkarırken, video ve fotoğraf çekim hizmetiyle de en özel anlarınızı hatıra olarak saklamanıza yardımcı oluyor. Bünyesinde bulundurduğu geniş kapsamlı tüm hizmetler ile hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak bir gece yaşıyorsunuz.


İshak Paşa Yalısı Tarihi Düğün Fiyatları Tarihi mekanın hizmetlerinden yararlanarak gerçekleştirilecek düğünün fiyatları, davetin gününe ve menü seçeneğine göre değişiklik gösterebiliyor. Yemekli düğün fiyatları kişi başı 100-150 TL arasında değişirken, kokteylli düğün fiyatları 80-100 TL arasında değişiyor. Yemekli, kokteyl ve yemeksiz düzende istediğiniz seçenekte düğününüzü düzenleyebiliyor ve bütçenize en uygun karar ile doyasıya eğlenebiliyorsunuz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde bulunan İshak Paşa Yalısı, otobüs, tramvay ve metro ile gidilebilecek merkezi bir konumda yer alıyor. Şahsi aracıyla gitmek isteyenler için vale ve otopark hizmeti bulunuyor. Adres: Çırağan Caddesi, No: 32 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kır bahçesi, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?