Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Alavya

Alavya

  • 902327166632
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Alavya Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Alavya Hakkında İzmir ili Çeşme ilçesinde bulunan Alavya, tarihi düğün mekanları kategorisinde başarılı isimler arasında yer alıyor. Tecrübesiyle ve hızıyla profesyonel hizmet veren çalışma ekibi bulunuyor. Alaçatı’nın erguvan çiçekleri ile size bir masalın içindeymişsiniz hissi veriyor. Düğün fiyatları 80 TL'den başlangıç gösteriyor. Sizlerin en özel gününü neşelendirecek olan firma ile siz de düğününüzü planlamak isteseniz 'Ücretsiz Teklif Al' formunu doldurabilirsiniz. Özellikleri Bulunduğu konum itibariyle Alaçatı atmosferinde, kamelyaları ile ahenkli ve çok hoş bir hava yaratıyor. Tarihi düğün mekanı, düğün yapmayı arzulayan çiftler için en uygun ve en güzel özelliklerini çiftlerle buluşturuyor. 100 kişilik kapalı alanının dışında 200 kişilik de açık alanı bulunuyor. 25 odasıyla konuklarınızı ve sizi en mükemmel şekilde misafir ediyor. Çiftlerin memnun kalarak ayrıldıkları mekanda, düğün yapmak gerçekten bir ayrıcalık oluyor. Mis kokulu bahçesi ile size hoş kokular sunuyor.


Tatlı turistik yerde siz planlarınızı gerçekleştirirken Alavya nostaljik havasını da teneffüs etme şansını yakalıyorsunuz. Olanakları Alavya Otel, evlenmek isteyen çiftlere masal diyarı gibi bir mekanın kapılarını sonuna kadar açıyor. Yoga ve spa hizmetleri ile sizi düğün öncesi zihinsel olarak rahatlatıyor. Dışarıdan getireceğiniz bir organizasyon firması ile tarihi mekanı dilediğiniz gibi dekore edebiliyorsunuz. Şirin bir tatil köyü Alaçatı'nın gözde mekanında siz de sevdiklerinizle eğlenceli bir gün geçiriyorsunuz. Hepsi taptaze sebzelerle hazırlanan yemek menüleri uzman aşçıların ve ekibinin maharetli ellerinden çıkıyor. Hem gözünüze hem midenize seslenen yemek menülerini tatmak zevk veriyor. Seçtiğiniz için pişman olmayacağınız tarihi düğün mekanı bulunduğunuz her dakika mutlu olmanızı sağlıyor.


Birbirinden ferah otel odalarında ister düğün öncesi isterseniz de düğün sonrası konaklayabiliyorsunuz. Alavya Düğün Fiyatları Düğün fiyatları etkinlik günü, davetli sayısı, menü tercihi ve alacağınız e hizmetlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Kokteyl davetler 80 - 100 TL, yemekli düğün fiyatları da 100 - 150 TL arasında seyrediyor. Dugunmarketi çiftleri için sağlanan avantajlardan bizimle iletişime geçerek haberdar olabilirsiniz. Nerededir ? Nasıl Gidilir? Alavya, Çeşme ilçesinin tatil kasabası Alaçatı'da sizleri bekliyor. İster kendi aracınızla isterseniz de toplu taşıma kullanarak ulaşım sağlanabiliyor. Açık adres: Yeni Mecidiye Mah. 3005. Sk. No:6, Alaçatı 35937 Çeşme / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Konaklama, Açık alan, Kapalı salon, Havuz başı alanı, Tarihi mekan, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?