Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Haydarpaşa Tren Garı

Haydarpaşa Tren Garı

  • 02163488020
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Haydarpaşa Tren Garı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Haydarpaşa Tren Garı Hakkında İstanbul'un simgesi haline gelmiş olan Haydarpaşa Tren Garı, Kadıköy ilçesinde sevenlerin kavuşmasını temsil eden bir yapı olmasıyla da biliniyor. Zaman içerisinde seferleri son bulsa da, yeni evlenecek çiftlerin kavuşmasına aracı olmaya devam ediyor. Düğün, nişan ve söz gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan tarihi düğün mekanı 80 TL'den başlayan fiyatları ile hizmet veriyor. Sunduğu Hizmetler Tarihi taş binanın deniz kokusu ve martı sesleriyle birleştiği Haydarpaşa, eşsiz bir düğün hizmeti sunuyor. Bünyesinde bulunan etkinlik ve organizasyon sorumlusu ile düğününüze dair şey özenle hazırlanıyor. Organizasyon sorumluları sizin hayalinizdeki düğünü dinleyerek gerekli konsept çalışmalarını yapıyor. Şamdan, supla ve süsleme renklerine kadar birçok çeşit sunan sorumlular, gününüzün özel olmasını sağlıyor. Mekanda usta şeflerin hazırladığı dünya lezzetlerinden oluşan menüler bulunuyor.


Menüleri tadabiliyor ve gerektiği durumlarda menü değişiklikleri yaparak en güzel ikramları oluşturabiliyorsunuz. Menüleri yemekli ya da kokteyl olarak seçerek, ikramlıklara karar verebiliyorsunuz. Haydarpaşa Tren Garı Tarihi Düğün Fiyatları Merkezi bir konumda bulunmasıyla sık sık tercih edilen mekanda kokteyl ve yemek seçenekleri bulunuyor. Seçeceğiniz gün ve menü içeriğine bağlı olarak değişen tarihi düğün mekanı fiyatları ortalama 80 TL'den başlıyor. Siz de uygun fiyatlardan yararlanarak yerinizi ayırtmak isterseniz "Ücretsiz Teklif Al" formunu doldurabilirsiniz. Böylece yetkililer en kısa zamanda size ulaşıyor ve detayları aktarıyor. Mekanın Özellikleri Alman mimarisi ve Osmanlı döneminin izlerini taşıyan Haydarpaşa Tren Garı, gold renklere hakim olup yuvarlak masalarla dizayn ediliyor.


Misafir kapasitesine bağlı olarak oturma düzeninde değişiklikler yapıyor. Tarihi düğün mekanlarının genelinde karşılaşılan doğal akustik ise orkestranın eşsiz tınıları sayesinde ortama hareket kazandırıyor. Orkestra konusunda tercihi size bırakan mekan dilerseniz dışarıdan işbirliği gerçekleştirmenize de yol açıyor. En güzel dekorasyonlarda en güzel anıların akılda kalıcılığı arttırmak için detaylar üzerine odaklanıp fotoğraf çekimleri yapılıyor. Mekan bünyesinde fotoğraf ve video çekimi yapan profesyonel bir ekip bulunuyor. Nerededir? İstanbul ili Kadıköy semtinde bulunan Haydarpaşa Tren Garı, ulaşımı oldukça kolay tutuyor. Misafirleriniz mekana toplu taşıma ve özel araçlarla ulaşabiliyor. Toplu taşıma kullanmak isteyenler için 16, 16D, 19F, 20Ü, 34AS, 34G, 4 numaralı otobüsler; M4 ve M5 metroları ve Eminönü-Kadıköy vapurları tercih edilebiliyor. Adres: Rasimpaşa Mahallesi, 34716 Kadıköy / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Tarihi mekan, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?