Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Çadır Köşk

Çadır Köşk

  • 4446644
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Çadır Köşk Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Çadır Köşk Tarihi Düğün Mekanı Hakkında İstanbul Beşiktaş konumundaki organizasyonunuz için tarihi düğün mekanı arayışındaysanız, sizi Çadır Köşk ile tanıştıralım. Tarihi Çırağan Sarayı’na ait olan Yıldız Parkı’nın içindeki iki köşkten biri olan mekan, tarihe meydan okuyan yapısıyla hala ayakta. Döneminin zarif estetiğini ilk günkü gibi yansıtan bu köşk, profesyonel hizmet kadrosu, leziz mutfağı ve 100 TL'den başlayan fiyatları ile keşfinizi bekliyor. Özellikleri Hayallerinizde İstanbul’da, tarihi bir mekanda, büyüleyici bir ambiyans eşliğinde, tıpkı masallardaki gibi bir düğün ile dünya evine girmek varsa, Çadır Köşk’ü mutlaka keşfetmelisiniz. İstanbul’un neredeyse tüm semtinde birbirinden şık ve güzel tarihi mekanlar bulunmaktadır. Çadır Köşk’ü benzerlerinden ayıran en büyük özelliği, hala kusursuz güzelliği ile ayakta olması ve düğün organizasyonları için hizmet veriyor olmasıdır. Çadır Köşk, tarihi mekanlar ve konakların en özgün özelliği olan geniş, kolonsuz ve yüksek tavanlı davet salonuna sahiptir. Mekanın ön kısmında, ağaçların ve rengarenk çiçeklerin içerisinde bir de bahçesi bulunmaktadır. Çadır Köşk’ün iç mekanında iki yüz kişilik, bahçe alanındaysa bin kişilik düğün organizasyonları düzenleyebilirsiniz.


Çadır Köşk ile Düğün Fiyatları Onca yıl hayalini kurduğunuz düğün konsepti, tarihi mekanlar ve konakların masalsı tarihi dokusuna sahip bir ambiyanstaysa, Çadır Köşk tam size göre! Avantajlı ve dopdolu düğün paketleri, düğün bütçenizi sarsmayan fiyatları ile, hayalinizdeki düğüne imkan sağlamaktadır. Mekanın davetli sayısına ve davet türüne göre değişen fiyatları, kokteyl davetler için ortalama olarak 100 TL'den başlamakta. Yemekli düğün fiyatları ise 150 TL civarında. Size özel indirimler ve avantajlı kampanyalar için hemen sayfamızdaki ücretsiz teklif al butonuna tıklayabilirsiniz. Ayrıca düğün fiyatları ve organizasyon ayrıntıları için bizimle bir telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Olanaklar İstanbul’daki tarihi mekanlar içerisinde en özgün yapıya sahip olanlarından biri olan Çadır Köşk, profesyonel organizasyon ekibi ile kusursuz düğünlere onlarca yıldır ev sahipliği yapıyor. Mekanın leziz menüsü, dışarıdan catering hizmeti almanıza hiç mi hiç ihtiyaç duyurmuyor. Profesyonel organizasyon kadrosu ise hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilmenize fırsat tanımakta.


Mekânın açık ve kapalı alanlarında, düğün, nişan, kına gecesi, mezuniyet töreni, baby shower eğlenceleri ve doğum günü kutlamaları organize edilebilmektedir. Çadır Köşk, geleneksel kutlamalar için sağladığı hizmetlerin yanı sıra, bayi toplantısı ve her türlü kurumsal eğlenceler için de profesyonel hizmet sunmaktadır. Çadır Köşk Nerededir? Nasıl Gidilir? Mekan, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Beşiktaş ilçesinde, Ortaköy Caddesi üzerinde, tarihi Yıldız Parkı’nın içerisinde bulunmaktadır. 15 dakikada bir geçen Başak Konutları - Beşiktaş veya Yahya Kemal - Çağlayan - Beşiktaş otobüs hatlarını kullarak mekana rahatlıkla ulaşılabilmekte. Mekanın açık adresi ise şöyle: Ortaköy Caddesi Yıldız Mahallesi, Yıldız Korusu Numara: 83-10 Posta Kodu: 34349 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Yapay çIçek süsleme, Bahçe, Çim zemin, Engelliye uygun giriş, Kır bahçesi, Orman Içinde, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Havuz başı alanı, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?