Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Anatolia Antik Köy Art Restaurant

Anatolia Antik Köy Art Restaurant

  • 02127896125
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Anatolia Antik Köy Art Restaurant Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Anatolia Antik Köy Art Restaurant Hakkında Güzel bir düğün organizasyonu için şehir karmaşasından uzak tarihi düğün mekanı Anatolia Antik Köy Art Restaurant doğru tercih oluyor. Mekan İzmir ili Urla ilçesinde 30 TL'den başlayan fiyatları ile düğün hizmeti veriyor. Siz de buradan hizmet almak isterseniz detaylı bilgi için Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Mekan Özellikleri Tarihi taş binasının yeşillikler içinde parıldadığı Anatolia Antik Köy, açık ve kapalı alanlarıyla hizmet veriyor. Açık alanı 200 misafire kadar ağırlayabiliyorken kapalı alanı 100 misafire kadar kapasite sunuyor. Her iki alanın dekorasyon ve konsepti için sadece hayallerinizi anlatmanız yetiyor. Profesyonel ekibi güzel organizasyonlar ortaya çıkarıyor. Tarihi düğün mekanı atmosferini bozmadan bütünlük sağlayacak süslemeler yapılıyor. Beyaz ağırlıklı masaları çiçek aranjmanları canlandırıyor. Şamdan ve tüllerle süslenen gelin yolundan çiftler geçerken konfetiler görkemli bir giriş olmasını sağlıyor. Düğün öncesi hazırlanmak için de gelin damat odası tahsis ediliyor. Olanakları Yapıların geniş açık alana yerleştirilmiş taş binalar olması sayesinde inanılmaz bir akustik sağlanıyor.


Bu akustik etki her iki alanda da eğlenceyi arttırarak, farklı bir hava katıyor. Orkestra ekibi, tüm düğün boyunca eğlencenin en yüksek noktalarda olmasını sağlıyor. Mekanın organizasyon sorumlusu her konuda yanınızda oluyor. Dilerseniz anlaştığınız bir organizasyon firmasıyla da çalışabilirsiniz. Her düğün çok özeldir ancak tarihi düğün mekanları bünyesinde gerçekleştirilen düğünler akıllara kazınıyor. Anatolia Antik Köy, profesyonel düğün fotoğrafçıları ile işbirliği yaparak çekilen fotoğraflarda da tarihi dokuyu yansıtıyor. Anatolia Antik Köy Art Restaurant Fiyatları Mekan yeni evlenecek çiftlerin tarihi düğün mekanı fiyatları konusunda çekincelerinin olduğunu biliyor. Bu yüzden fiyat aralığını geniş tutuyor. Kokteyl veya yemekli menülere, tarihe ve katılımcı sayısına bağlı olarak alternatiflerini çoğaltıyor.


Kokteyl fiyatları 30 TL'den, yemekli menü fiyatları ise ortalama 50 TL'den başlıyor. Siz de bu alternatifler üzerine yetkililerle görüşmek isterseniz "Ücretsiz Teklif Al" formunu doldurabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İzmir ilinin Urla ilçesinde bulunan Anatolia Antik Köy ulaşımı oldukça kolay oluyor. Mekana özel aracıyla gitmek isteyen misafirler İzmir - Çeşme Otoyolu üzerinden ulaşım sağlayabiliyor. Dilerseniz İzmir'den kalkan otobüsleri de tercih edebilirsiniz. Açık adres: Birgi Köyü, Gümüş Mevkii, Urla / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kır bahçesi, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir dışında, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?