Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Legacy Ottoman Hotel

Legacy Ottoman Hotel

  • 02125276767
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Legacy Ottoman Hotel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Legacy Ottoman Hotel Hakkında İstanbul Fatih ilçesinde yer alan Legacy Ottoman Hotel, tarihi düğün mekanı kategorisinde önemli ve ihtişamlı bir yere sahip. Galata Kulesi’nin büyüleyici güzelliğine karşı yapacağınız düğününüze değer katıyor. En iyi şeflerin yer aldığı mekanda her damak zevkine uygun yemekler servis ediliyor ve yemekli düğün fiyatları kişi başı 100 TL’den başlıyor. Özellikleri Legacy Otel, birçok restoranı ile muhteşem bir hizmet imkanı sunuyor. Kapalı alana sahip mekanlar muhteşem İstanbul manzarası ile ihtişam kazanıyor. Yaklaşık 500 kişi kapasiteli kapalı davet alanı bulunuyor. Yuvarlak masa, napolyon ya da şeffaf sandalyeler yer alıyor. Masalarda çiçek buketi ve şamdan seçeneklerinin yanında kafes içinde solmayan güllere yer veriliyor. Tabaklar ise eski Osmanlı tabaklarına uygun olarak dizayn edilmiş olsa da modern detaylar da barındırıyor.


Kolonlarda bulunan sarmaşık çiçek mükemmel bir hava katarken, duvarlara monte edilmiş mum figürlü masa lambaları ile otantik bir görünüm elde ediliyor. Tavandan sarkan bir görünümle süslenen kumaş parçaları hoş bir hava katıyor. Avizeler ise tarihi mekan ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Olanakları Mekanın yemek servis elemanı ve vale hizmeti bulunuyor. Legacy Ottoman Hotel, anlaşmalı olduğu fotoğrafçı ve kameraman hizmetini de size sunuyor. Organizasyon ve etkinlik sorumlusu bulunuyor, ancak dilerseniz dışarıdan kendi anlaştığınız firmayla da çalışabiliyorsunuz. Engelli girişinin bulunması mekana ayrıca bir avantaj kazandırıyor. Menü değişiklik ve tadım seçenekleri yer alıyor. Özel menü olarak diyabet, kosher, vegan, vejetaryen ve çocuklara özel menü seçeneği sunuluyor. Yemek servisi ve müzik 24:00’da sona eriyor. Legacy Ottoman Hotel Tarihi Düğün Fiyatları Mekanın yemek fiyatları seçilen menü ve gün seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Yemekli düğün fiyatları hafta içi 150 TL, hafta sonu 200 TL’den hizmetinize sunuluyor.


Kokteyl tarzı yemek fiyatları ise hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL civarında seyrediyor. Tarihi düğün mekanı ile eşsiz anlara tanıklık etmek için Dugunmarketi destek ekibiyle iletişime geçerek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul Fatih ilçesi konumunda yer alan Legacy Ottoman Hotel, ulaşım açısından oldukça kolay bir lokasyonda yer alıyor. Otobüs ile 28, 28T, 30D, 32, 46Ç, 47E, 66, 94 ve 97GE hat seferleri ile ulaşım sağlanabiliyor. MARMARAY, M2 metrosu ve T1 tramvayı ile mekana ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Feribot BOĞAZ HATTI sayesinde de mekana ulaşılabiliyor. Adres: Hobyar Mahallesi, Hamidiye Caddesi, Sirkeci / Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Engelliye uygun giriş, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Konaklama, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Teras, Yüksek tavan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?