Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Konak Restaurant

Konak Restaurant

  • 05444262400
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Konak Restaurant Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Konak Restaurant Hakkında Kayseri’nin Talas ilçesinde bulunan Konak Restaurant, geçmiş yılların dokularını taşıyan tarihi bir mekan olarak misafirlerini bekliyor. Mekanda tarihi düğün fiyatları ise kişi başı 50 TL’den başlıyor. Talas Belediyesi bu tarihi mekanın dört katını da bozmadan misafirlere sunmayı başarıyor. Mekan şehir ve doğa manzarası ile karşınıza çıkıyor. Özellikleri Konak Restaurant yemekli kapasitesi için 500 - 750 kişi, kokteyl kapasitesi için 750 - 1.000 kişi ağırlayabiliyor. Mekan hem açık hem de kapalı alana sahip. Açık alanı 500 - 750 kişilik, kapalı alanı ise 100 - 200 kişilik kapasiteyle kapılarını açıyor. Mekanın kapalı alanı kolonsuz ve yüksek tavan yapısına sahip. Ayrıca bahçesinde çim alan ve havuz bulunuyor. Havuz başında kokteyl organizasyonu yapmanız mümkün. Açık alanı geniş ve ferah bir hizmet sunuyor. Mekana özel aracıyla gelen misafirler için otopark mevcut ve 250 - 500 kapasiteye kadar araç park edilebiliyor. Konak Restaurant Tarihi Düğün Fiyatları Restoranda tarihi düğün fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor. Alınan hizmete ve davet gününe özel olarak fiyatlar değişebiliyor.


Sizin için özel hazırlanmış teklifi öğrenmek için “Ücretsiz Teklif Al” formunu doldurabilir ve Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sunduğu Hizmetler Konak Restaurant bünyesinde yemek menülerinde isteğe göre değişiklik ve menü tadımı yapılabilir. Ayrıca çocuklara özel ve diyabet hastaları için de menüler hazırlanabiliyor. İsteğe göre de masa ve sandalyeler konsepte uygun süslemelerle dizayn edilebiliyor. Çocuklarınızın sıkılmaması için mekanın bahçesinde vakit geçirebilecekleri mini alanlar bulunuyor. Mekanın servis hizmeti 23:00’da, müzik hizmeti 22:00’da sona eriyor. Ayrıca özel araçlarınız için vale hizmeti de mevcut. Konak Restaurant ışık, ses ve sahne hizmetlerinde yeterli hizmetler sunuyor. Tarihi ve loş ışıkların birlikteliği mekanı çekici kılıyor. Restaurantta kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve branch hizmetleri alabilirsiniz.


Düğün organizasyonları dışında açılışlar, baby shower, bayi toplantısı, davet, doğum günü, kına, mezuniyet, nişan, sünnet gibi organizasyonlar da mekanda yapılabiliyor. Nerede? Nasıl Gidilir? Mekan, Kayseri'nin Talas ilçesinde konumlanıyor. Konak Restaurant’a 556 numaralı otobüs ile ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde otopark hizmeti sayesinde özel araçla da ulaşım sağlanabiliyor. Mekana özel aracınızla gitmek isterseniz açık adresi; Harman Mahallesi Erhan Caddesi No:85, Talas / Kayseri / Türkiye.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çocuk eğlence alanı, Kolonsuz salon, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Doğa manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?