Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Evliyagil Otel

Evliyagil Otel

  • 05427161818
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Evliyagil Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Evliyagil Otel Hakkında İzmir'in Çeşme ilçesinde tarihi düğün mekanları arasında ayrıcalıklı yeri olan Evliyagil Otel, sizlere hep daha iyisini sunmak için çalışıyor. Mutlu anlarınıza şahitlik etmekten zevk duyan mekanda kendinizi nostaljik bir hava içinde hissediyorsunuz. Düğün fiyatları 80 TL'den başlayan mekanda hayalinizdeki düğünü yapmak isterseniz 'Ücretsiz Teklif Al' formumuzu doldurabilirsiniz. Özellikleri Evliyagil Otel tarihi düğün mekanı, iyi ve lüks davet alanlarında sizin kendinizi masallar diyarında hissetmenizi sağlıyor. Rengarenk sandalyeleri ve alanıyla sizi etkilemeye devam ediyor. 100 ile 200 kişi arasında değişen kır bahçesi alanı ve havuz başı bulunuyor.


Kapalı alan kapasitesi ise 50 - 100 kişi arasında butik davetler için uygun oluyor. Zarif masa ve sandalye süslemeleri ile gözlerinizi kamaştırıyor ve Alaçatı ruhunu yaşatıyor. 100 kişilik araç kapasitesi ile otoparkı da mevcut olduğundan aracıyla gelen misafirleriniz rahat ediyor. Dilerseniz etkinlik öncesi veya sonrası 50 kişilik konaklama hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Olanakları Çiftler için her şeyin kusursuz olmasını sağlamaya çalışan Evliyagil Otel, organizasyon danışmanı hizmeti sunuyor. Her konuda yanınıza olan sorumlu dışında dilerseniz organizasyon firmasından da destek alabiliyorsunuz. En mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için işletmenin sağladığı fotoğrafçılık hizmetinden yararlanabileceğiniz gibi dışarıdan bir fotoğrafçı da getirebiliyorsunuz.


Otel, size maharetli aşçıların hazırladığı birbirinden lezzetli yemek ve kokteyl menülerini sunuyor. İsteğinize göre menüde değişiklik yapabiliyorsunuz. Zarif ve lüks olan tarihi düğün mekanı hizmette sınır tanımıyor. Evliyagil Otel Düğün Fiyatları Düğününüz için planladığınız güne, davetli sayısına ve konsepte göre fiyatlar değişiyor. Evliyagil Hotel by Katre yemekli düğün fiyatları150 TL’den başlıyor. Kokteyl fiyatları ise 80 TL ‘den başlayarak 100 TL’ye kadar çıkabiliyor. Otelin Dugunmarketi çiftlerine özel avantajlarından yararlanma için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Ege’nin güzel şehirlerinden olan İzmir ilinin Çeşme ilçesindeki otele ulaşım oldukça kolay oluyor. Gerek toplu taşıma gerekse kişisel araçlarınızla rahatlıkla gidebilirsiniz. Evliyagil Otel açık adresi: Alaçatı, İnönü Cd. No:77, 35930 Çeşme / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Engelliye uygun giriş, Kır bahçesi, Konaklama, Açık alan, Kapalı salon, Havuz başı alanı, Tarihi mekan


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?