Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Babı Hayat

Babı Hayat

  • 02163400986
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Babı Hayat Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Babı Hayat Hakkında Tarihi düğün mekanı kategorisinde ilk tercihler arasında yer alan Babı Hayat, şık davet alanında sizi misafir ediyor. İstanbul'un Fatih ilçesinde konumlanan mekan, şehrin dört bir yanından ilgi görüyor. Düğün, nişan, kına gecesi, kurumsal etkinlikler ve toplantılar burada gerçekleştirilebiliyor. Lezzetli yemekler eşliğinde düzenlenen davetlerin fiyatları 100 TL'den başlıyor. Özellikleri Tarihi dokunun yıllardır korunduğu mekanda düğün yapmak isteyen çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor.


Böylece Babı Hayat Restaurant, alanında profesyonellerle çalışarak çiftlere kusursuz bir ortam hazırlıyor. Düğün yapmak isteyen çiftler organizasyon sorumlularıyla iletişime geçerek nasıl bir düğün istediklerini anlatıyor. Sorumlular da talebe uygun cevap vermek üzere bu doğrultuda çalışmaya başlıyor. İsteğe göre çiftler kendi anlaştıkları organizasyon firmasıyla da çalışabiliyor. Organizasyon sorumluları mekanın tarihi dokusunu bozmadan günümüz modernliğine entegre ederek güzel bir manzara ortaya çıkarıyor. Daha sonra atmosfere uyumlu olarak eğlencenin dozajını belirlemek üzere ses, sahne ve ışık sistemleri hazırlanıyor. Böylece eğlencenin gün boyu devam etmesi sağlanıyor.


Olanakları Babı Hayat bünyesindeki personeller, herhangi bir aksaklık çıkmaması için gün boyu dikkatle yanınızda yer alıyor. Misafirlerinizi de aynı oranda düşünen ekip, masa ve sandalye dekorasyonunu en şık olacak şekilde ayarlıyor. Beyaz sandalyeler ve isteğe göre yuvarlak ya da uzun masalar mekana yerleştiriliyor. Video ve fotoğraf çekimi hizmeti sunan mekana isterseniz kendi fotoğrafçınızı da çağırabiliyorsunuz. Buna ek olarak DJ ve müzik grubu temininde bulunan restaurant, enerjinizi gece boyu korumanızı sağlıyor. Babı Hayat Tarihi Düğün Fiyatları Yemekli ya da kokteyl alternatifleriyle İstanbul Fatih'in en gözde tarihi düğün mekanı olan restaurant, fiyatları her bütçeye uygun olması için özenle hazırlıyor. Kapalı salonunda hem eğlenceyi hem de lezzeti sunan mekan, kokteyl menüleri için 80 TL; yemekli menüleri için ortalama 100 TL fiyat başlangıcı yapıyor. Bu konuda daha detaylı bilgi almak ve ücret hakkında konuşmak isterseniz "Ücretsiz Teklif Al" formunu doldurabilirsiniz.


Nerededir? İstanbul ili Fatih ilçesinde bulunan mekana ulaşım alternatiflerinden herhangi biri tercih edilebilir. Misafirleriniz hem özel araçlarıyla hem de toplu taşıma seçenekleriyle Babı Hayat Restaurant'a gelebilirler. Özel aracıyla gelen misafirleriniz için otopark ve vale hizmeti veriliyor. Toplu taşıma kullanacak misafirleriniz içinse 26B, 28, 28T, 32, 46Ç, 66, 99A, EM2 numaralı otobüsler; Marmaray ve M2 metrosu öneriliyor. Adres: Rüstem Paşa Mahallesi, Yeni Cami Caddesi, No:47, Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Kolonsuz salon, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Kapalı salon, Tarihi mekan


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?