Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Galata Tower Restaurant

Galata Tower Restaurant

  • 02122938180
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Galata Tower Restaurant Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Galata Tower Restaurant Hakkında İstanbul’un en eski ve en turistik tarihi mekanlarından birisi olan ve Galata Kulesi’nin içinde bulunan Galata Tower Restaurant, eşsiz manzarası ve mimarisiyle hayran bırakıyor. Yeni evlenecek çiftlere tarihi düğün mekanı olarak hizmet veriyor. İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan mekan 80 TL’den başlayan uygun fiyatları ile unutulmaz bir gün yaşama fırsatı sunuyor. Mekan Özellikleri ve Kapasite Bilgisi Şehrin merkezinde bulunan Galata Tower, 100 kişi kapasiteli kapalı salonunda misafirlerini ağırlıyor. Salonun yüksek tavanlı ve kolonsuz olması gelen davetliler için ferah bir alan oluşturuyor.


Restauranta adım attığınızda kahverengi tonlarında masa ve sandalyeler sizi karşılıyor. Duvarlardaki tarih kokan işlemeler ve tavandaki oyuktan gelen ışıklandırmalar mekana hoş bir hava katıyor. İstanbul manzarasını görebileceğiniz mekanda deniz, doğa ve şehrin ışıkları eşliğinde rüya gibi bir gün geçiriyorsunuz. Sunduğu Olanaklar Galata Tower Restaurant, düğün gününüzde size yardımcı olacak organizasyon sorumlusu ve misafirperver servis elemanı temin ediyor. Yemekli davetleriniz için usta şeflerden catering hizmeti alabileceğiniz gibi kokteyl davetleriniz için de her türlü destek ve hizmet sağlanıyor.


Beyaz ve kırmızı et menü, kokteyl menü, çocuklara özel menü, vejetaryen, vegan, diyabet, kosher gibi menü çeşitleri bulunuyor. Dilerseniz bu menülerde değişiklik yapabiliyorsunuz. Mekan, ses ve sahne hizmetini profesyonel bir şekilde sunarken DJ ve müzik grubu temini de sağlıyor. Mekanın dekorasyonu ve masaların süslenmesi de son derece özenli bir şekilde yapılıyor. Düğün organizasyonları dışında nikah sonrası yemek, doğum günü, bayi toplantısı, kurumsal etkinlik, evlenme teklifi ve akşam yemeği gibi etkinliklerinizi de burada gerçekleştirebiliyorsunuz. Galata Tower Restaurant Tarihi Düğün Fiyatları Harika manzarasıyla ilgi odağı haline gelen tarihi düğün mekanı yemekli fiyatları 100-150 TL, kokteyl davet fiyatları ise 80-100 TL civarında değişiyor. Farklı detaylara bağlı olarak değişen fiyatlar, bütçenize uygun seçenekler sunuyor.


Galata Kulesi’nin eşsiz güzelliğine karşı düğün yapmak ve detaylı bilgi almak için Dugunmarketi ücretsiz danışma hattını arayabilir ya da “Fiyat Teklifi Al” butonuna tıklayabilirsiniz Nasıl Gidilir? Oldukça merkezi bir lokasyonda bulunan Galata Tower Restaurant, toplu taşıma ya da kişisel aracınızla gidebileceğiniz noktada konumlanıyor. Vapur, Kabataş- Bağcılar Tramvayı, Marmaray, İETT ya da metro ile Şişhane, Karaköy ya da Tünel duraklarında inerek yürünebiliyor. Adres: Bereketzade Mahallesi, Büyük Hendek Caddesi, Galata Kulesi Sokak, Galata Kulesi, Beyoğlu / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?