Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Rahmi Koç Müzesi

Rahmi Koç Müzesi

  • 03123096800
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 12 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Rahmi Koç Müzesi Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Rahmi Koç Müzesi 1994 yılında iş adamı Rahmi Koç’un desteği ile açılmış olan Rahmi Koç Müzesi bugün evlenecek çiftlerden kurumsal firmalara kadar çeşitli müşteri portföyüyle hizmet veriyor! Beyoğlu ilçesinde Haliç’in kıyısında bir sanayi müzesi olarak kabul edilen bu tarihi düğün mekanı ile haftanın her günü davet verilebiliyor. Evlenecek çiftlerin sıradanlıktan uzakta bir mekân arayışıyla kullanıma açılan bu tarihi düğün mekanının egzotik havası ve 100 TL'den başlayan fiyatları eminiz ki hoşunuza gidecek! Özellikler Az önce söylediğimiz gibi eğer siz de farklılığı seviyorsanız ve sıradan düğün mekanı süslemelerinden sıkıldıysanız Rahmi Koç Müzesi en doğru tercihiniz olabilir.


Türkiye’nin sanayi, ulaşım ve endüstri tarihinin izlerini görebileceğiniz ilk önemli müzelerden olan Rahmi Koç Müzesi’nde dillere destan bir düğün yapabileceğinize emin olun. Profesyonel organizasyon ekibinin yöneteceği düğün planlamanız için Rahmi Koç Müzesi’nde tarih seçmeniz gerekiyor. Aynı zamanda konsepte göre de mekânın boşaltılması gerekeceği için mutlaka düğün tarihinizi ve konseptinizi netleştirmelisiniz. 900m2 alan üzerine kurulu olan Rahmi Koç Müzesi’nde misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilecek organizasyon ekipleri var. Rahmi Koç Müzesi Düğün Fiyatları Mekanın fiyatları, düğün paketi tercihiniz doğrultusunda değişebilmekte. Kokteyl veya yemekli konseptler, düzenlenecek organizasyonun cinsine göre en uygun koşulları sunmakta.


Mekanın yemekli fiyatları, 150 TL - 300 TL arasında. Rahmi Koç Müzesi kokteyl düğün - davet fiyatları ise 100 TL'den başlamakta. Detaylı fiyatlar için, Düğün Marketi güvencesi ile teklif formunu doldurmanız yeterli. İlave Hizmetler Düğün nişan gibi en mutlu anlarınıza tanıklık eden Rahmi Koç Müzesi’nde etkinlik yapmak için acele edin. 5 kişilik bir ekipten oluşan bir düğün fotoğraf paketini de sizlere sunan bu tarihi düğün mekanı, müzede düğün fotoğraf çekimini de sizlere sağlamaktadır. Farklı alanlarda resim çekilmek ve düğün resimleriniz emsali olmayan resimler olsun istiyorsanızbu mekan tam size göre. Fenerbahçe Vapuru, Moda Tramvayı, Atlı Tramvay, Littorina Mototren, DC-3 Uçak gibi objelerde resim çektirebileceğinizi de şimdiden söylemekte fayda var.


Rahmi Koç Müzesi Nerededir? Keçeci Piri Mahallesi’nde Hasköy Caddesi üzerinde sizlere hizmet veren bu tarihi düğün mekanı Beyoğlu’nda bulunmaktadır. Konumu itibari ile birçok çiftin yüzünü güldüren Rahmi Koç Müzesi’ne ulaşım çok kolay. 36T, 38T, 47, 47E, 54K gibi otobüslere binerek kısa sürede gelebileceğiniz Rahmi Koç Müzesi’nde dilerseniz kendi arabalarınızla sitedeki harita yardımıyla gelebilirsiniz. Mekanın açık adresi ise şu şekilde: Piri Paşa Mahallesi, Hasköy Cd. No:80, 34445 Beyoğlu / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?