Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

House of Medusa

House of Medusa

  • 02125114116
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

House of Medusa Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

House of Medusa Hakkında House of Medusa, farklı dekorasyonu ve mimari yapısıyla Fatih ilçesinde misafirlerini ağırlıyor. Samimi ve sıcak bir tarihi düğün mekanı olarak öne çıkıyor. Çiftlerin düğünlerini yapmak için butik bir hizmet aldığı restaurantta nikah sonrası yemek, nişan ve söz, kına gecesi gibi davetler de düzenlenebiliyor. 50 TL'den başlayan yemekli düğün fiyatları ile sektörün öncü isimlerinden biri oluyor. Özellikleri Medusa Restaurant, şehrin gözde mekanlarının başında geliyor. Hem açık hem de kapalı davet alanı bulunan tarihi mekan, 100-200 kişilik butik düğünlerin öncelik gören adres oluyor. Sevdiklerinizle sıcak bir atmosferde, tarihi detaylar barındıran bir binanın içerisinde harika bir gece geçirebiliyorsunuz. Aşık olduğunuz insanla hayatınızı birleştireceğiniz mekanda size özel hazırlıklar yapılıyor. 75 araçlık otopark kapasitesiyle de kendine hayran bırakan mekan, hem sizi hem de misafirlerinizi park etme derdinden kurtarıyor.


Şehir merkezinde, kolay ulaşılabilir olmasıyla da tercih edilen mekan, hayatınızın en eşsiz deneyimini yaşatıyor. House of Medusa Tarihi Düğün Fiyatları Medusa Restaurant'ın yemekli düğün fiyatları kişi başı 50 TL ile 80 TL arasında değişiyor. Tarihi düğün mekanı bünyesinde alkol veya kokteyl düzeninde davet gerçekleştirmek isteyenler için de 30-50 TL'lik hizmet veriliyor. Düğün fiyatları belirli faktörlere bağlı olarak değişebiliyor. En güncel fiyatlar için Dugunmarketi danışma hattını arayabilirsiniz. Olanakları House of Medusa, mekan özellikleri ve fiyatları kadar sunduğu olanaklar ve hizmetlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Davet öncesinde menü tadımı ve menüde değişiklik seçeneği sunmasıyla gece boyu servisi yapılacak lezzetlere siz karar verebiliyorsunuz.


Catering hizmeti sayesinde uzman aşçılarla çalışan tarihi düğün mekanı, unutamayacağınız lezzetlerle sizi buluşturuyor. DJ, müzik grubu ve orkestra hizmetiyle düğün boyu eğlenmenize vesile olan mekanın ses, sahne ve ışık sistemlerini ideal düzeyde ayarlaması oldukça profesyonel bir çalışma gerçekleştirildiğini ortaya çıkarıyor. Nerededir? Nasıl Ulaşılır? İstanbul ili Fatih ilçesinde olan mekana ulaşım kolaylıkla sağlanıyor. T1 Kabataş yönüne giden tramvayı kullanarak Sultanahmet durağına, daha sonrasında ise 2 dakikalık bir yürüyüşle tarihi mekana ulaşılabiliyor. House of Medusa bünyesinde otopark bulunması sayesinde özel araçla da rahatlıkla gidilebiliyor. Adres: Alemdar, Yerebatan Cd. No:9, 34122 Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?