Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Malta Köşkü

Malta Köşkü

  • 4446644
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 15 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Malta Köşkü Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Malta Köşkü Tarihi Düğün Mekanı Hakkında Yıldız Parkı’nın içinde bulunan ve tarihi bir köşk olarak bilinen Malta Köşkü düğününüz için en ideal mekanlardan biri. İstanbul Beşiktaş konumunda bulunan tarihi düğün mekanı, bütün organizasyonlara ev sahipliği yapmakta. Ortalama olarak 100 TL'den başlayan fiyatları bulunan mekan, en güzel düğün organizasyonları için, son derece profesyonel bir ekiple çalışmakta. Gelin, bu tarihi düğün mekanını birlikte inceleyelim. Hizmet Kapasitesi Malta Köşkü’nün 90 kişilik alt, 70 kişilik de üst kat olarak davetli kapasitesi bulunmaktadır. Tarihi bir köşk olan Malta Köşkü’nde Yıldız Parkı’na ait olan büyükçe bir havuz da gözlerinizi şenlendiriyor.


En unutulmaz ve en özel gecenizde konuklarınızı kapalı bir alana sıkıştırmayan Malta Köşkü yetkilileri, ferah ve temiz bir atmosfere sahip bir salonda sizleri ağırlıyor. Hatta, bu tarihi düğün mekanı ile organizasyonlarınızı dilerseniz açık alanda ve doğa manzarası eşliğinde yapabilirsiniz. Tabii ki, dilerseniz kapalı mekanı da kullanabilirsiniz. Açık ve kapalı alanda gerçekleştireceğiniz organizasyonlarınızı yemekli, yemeksiz, alkollü ve alkolsüz olarak düzenleyebilir ya da sadece ikramlı konseptlere bakabilirsiniz. Malta Köşkü Düğün Fiyatları Zengin ikramlar, doyurucu menüler ve güler yüzlü personeller ile birlikte sizlere etkinliğinizin sonuna kadar memnun kalacağınız bir hizmet sunuluyor. Yemeksiz veya da yemekli olarak tercih ettiğiniz organizasyonlarınızı bu tarihi düğün mekanı ile, en uygun fiyatlara düzenleyebilirsiniz.


Malta Köşkü düğün fiyatları, 100 TL'den başlamakta. Daha detaylı içeriklerden oluşan paket fiyatları ise ortalama olarak 150 TL civarında. Bu nedenle tarihi düğün mekanı olan Malta Köşkü’nde düzenleyeceğiniz bütün organizasyonlar sadece sizleri ve davetlilerinizi değil, aynı zamanda bütçenizi de güldürecek. Ekstra İmkanlar Beşiktaş’ın Ortaköy Caddesi üzerinde bulunan bu tarihi düğün mekanı geçmişte pek çok davete ev sahipliği yaptığı gibi, günümüzde de pek çok davete ve organizasyonlara ev sahipliği yapmıştır. Uzun yıllardan beri, Malta Köşkü, kendisini tercih eden bütün müşterilerine kaliteli ve profesyonel bir hizmet vermektedir. Sizlere sadece catering hizmeti değil aynı zamanda; çocuklar için çeşitli eğlence, HD kalitesinde video ve fotoğraf çekimi, güvenlik hizmeti gibi ekstra özellikler de sunulmakta.


Bu profesyonel hizmet sayesinde, meydana gelebilecek sorunlar için hızlı ve ani çözüm önerileri sunulmakta. Gelin düğününüzü sıradan bir düğün salonu yerine Malta Köşkü’nde yapın, peri masalı gibi bir düğün ile evlenin. Malta Köşkü Nerededir? Toplu taşımayla gitmek istiyorsanız 41E, 29C, 522B, 29D ve 63 numaralı hatları kullanabilirsiniz. Köşk, Ortaköy’de bulunan Yıldız Parkı’nda indiğinizde sol tarafınızda kalmaktadır. Mekanın açık adresi ise şöyle: Yıldız Mahallesi, Malta Köşkü, Yıldız Korusu, Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Bahçe, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?