Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Feriye Palace

Feriye Palace

  • 02122272216
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Feriye Palace Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Feriye Palace Unutulmayacak bir düğün için Feriye Palace her anınız özenle denizin kenarında planlanıyor. Uzun yıllardan beri içerisinde bulunduğu sektörde düğün öncesi hazırlıklarınız üstleniliyor ve aynı zamanda İstanbul - Beşiktaş konumunda sizlere özel danışmanlık hizmeti sunuluyor. Bu tarihi düğün mekanı, uzman ekip arkadaşları ile birlikte menü seçiminden süslemelere kadar düğününüzün her dakikasını programlıyor. Mekanın 200 TL'den başlayan fiyatları ve dahası yazımızın devamında sizleri bekliyor. Kapasite ve Özellikler İstanbul'un tarihi mekanlarından biri olan Feriye, 2000 kişilik kapasitesi ile birlikte sizi ağırlamak istiyor.


Beşiktaş'ta bulunan Feriye’de artık çeşitli organizasyonlarınızı kapalı bir mekanda gerçekleştirmek zorunda kalmayacaksınız. Sizlerin bütün ihtiyaçlarını düşünerek planlama yapılıyor. Açık alanda İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde iyot kokusunu içinize çekerek sevdiğiniz ile birlikte dünya evine girmeye hazır mısınız? Mekan İstanbul'un en gözde yerlerinden birinde olmasından dolayı güvenliği de en üst seviyede tutuyor. Feriye’de 7 gün 24 saat boyunca çalışan güvenlik kameraları sayesinde organizasyonlarınızı baştan aşağı işte kameralar ile video altına alınmaktadır. Eğlenirken güvenliğiniz için endişe etmek zorunda kalmayacaksınız. Mekanın otoparkı sayesinde konuklarınızın araçları da güvende. Feriye Palace Düğün Fiyatları Gerçekleştireceğiniz organizasyonlar ve düğün fiyatlarımız ortalama 200 TL’den başlamaktadır. Kokteyl davet fiyatları, 300 TL civarında iken, Feriye Palace yemekli düğün fiyatları 400 TL civarında. Seçeceğiniz paket doğrultusunda farklı fiyatları bulabileceğiniz bu mekandaki en güncel fiyatlar için teklif formunu doldurmanız yeterli.

Olanaklar Catering konusunda, en iyilerden olan mekan, uluslararası camiada da adından sıkça söz ettiriyor. Mekanın menü tasarımları, 12. Yüzyıl'dan günümüze ulaşan tekniklerle gerçekleştiriliyor. Sadece Türk mutfağında değil dünya mutfağında da zaman yolculuğu gerçekleştirmeniz olası. Menü tasarımı, kişilerin tercihlerine göre bir şaheser konseptinde uygulanmakta. Feriye ile mekan tasarımı, düzenlenen organizasyon cinsine bağlı olarak ayarlanabilmekte. Kına geceleri için, kırmızı tonlarının ağırlıkta olduğu aksesuar tasarımı gerçekleştirilirken, düğünlerde açık ve soft renkler tercih edilmekte. Talep doğrultusunda, farklı şekillerde tasarım gerçekleşebilmekte.


Feriye Palace Nerededir? Nasıl Gidilir? Bu tarihi düğün mekanı, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır. Feriye’ye gitmek için DT1, 30D ve DT2 numaralı otobüs hatlarını kullanarak, Beşiktaş'a gidebilirsiniz. Feriye’nin kapalı otoparktaki araç kapasitesi 750 araçtır. Mekanın açık adresini burada bulabilirsiniz: Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi No: 44, Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Açılıp kapanabilen çatı, Asansör, Bahçe, Çocuk eğlence alanı, Sahil kenarı, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Yalıda düğün / davet, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?