Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Ankara Palas

Ankara Palas

  • 03123111020
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 12 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Ankara Palas Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Ankara Palas Hakkında Ankara Palas, Ankara Altındağ ilçesinde sizi bekliyor. Salon, tarihi düğün mekanı alternatifleri arasından uygun fiyatları ve eşsiz mimarisiyle öne çıkıyor. Nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, otelde düğün, kurumsal etkinlikler ve bayi toplantısı gibi davetlere de ev sahipliği yapmasıyla bilinen mekanda, başarılı organizasyonlara imza atılıyor. Özellikleri ve Kapasite Bilgisi Mekanda kış aylarında tercih edilen üç farklı balo salonu bulunuyor.


Bu salonlarda 1.000 kişiye kadar kokteyl ve yemek servis edilebiliyor. Ankara Vakıf Oteli, balo salonlarını cumhuriyet balolarına yakışır şekilde altın rengi sandalyeler ve göz kamaştıran avizelerle dekore ediyor. Aynı zamanda salon, tarihi düğün mekanları için önemli bir kriter olan yüksek tavan ve farklı mimarinin en güzel örneklerini sunuyor. Güzel havaların tadını çıkarmak isteyen gelin ve damat adayları ise 750 kişilik kır bahçesini tercih edebiliyor. Balo salonlarında olduğu gibi burası da altın rengi aksesuarlar, beyaz masa örtüleri ve renkli çiçekler ile dekore ediliyor. İç ve dış mekanların tamamında, gelin yolu ve gelin taglarında baharı hatırlatan çiçekler kullanılıyor. Aksesuar ve sandalye giydirmelerinin renkleri, gelin ve damat adaylarının isteğine göre şekillenebiliyor.


Olanakları Ankara Palas, cumhuriyet kültürünü yemeklerine de taşıyor. Kırmızı et ve beyaz et gibi iki farklı menü, kosher ve vejetaryen olarak da düzenlenebiliyor. Yemeklere ve kokteyl aperatiflerine karar vermek için gelin ve damat önceden çeşitli tadımlar gerçekleştirebiliyorlar. Böylece menüde damak zevklerine ve konuklarının beklentilerine göre değişiklik yapabiliyorlar. Düğün organizasyonunun eksiksiz ilerlemesi için mekan eş adaylarına bir organizasyon ekibi atıyor. Bu ekip, anlaşmalı fotoğrafçı ve orkestra da içeriyor. Ankara Palas Tarihi Düğün Fiyatları Tarihi düğün mekanı, hafta içi kokteyl fiyatları 80 TL, hafta sonu kokteyl fiyatları ise 100 TL olarak hizmet veriyor. Düğününde keyifli bir yemek deneyimi arayan eş adayları ise hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL ile yemekli düğün gerçekleştirebiliyor. Bu fiyatları düğünün günü, yeri, özellikleri gibi birçok farklı nokta etkileyebiliyor.


Güncel fiyatlar ve size özel teklifler hakkında bilgi almak için Dugunmarketi destek ekibiyle görüşebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Ankara Palas, Altındağ ilçesinde yer alıyor. Otopark ve vale hizmetiyle konuklarınız park sorunu yaşamıyor. Mekana özel araç yerine toplu taşıma araçlarıyla gitmek de oldukça kolay. M1 metro ve 145-3, 154-1, 508-4, 530-3 otobüsleri kullanan konuklarınız düğün töreninize ulaşabiliyor. Ulaşımda özel araç kullanacak gelin ve damat adayları içinse açık adres şu şekildedir: Doğanbey Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:9 Altındağ / Ankara.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?