Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Yusuf İzzettin Paşa Köşkü

Yusuf İzzettin Paşa Köşkü

  • 902164220202
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Yusuf İzzettin Paşa Köşkü Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Yusuf İzzettin Paşa Köşkü Hakkında Yusuf İzzettin Paşa Köşkü, İstanbul ili Üsküdar ilçesi konumunda yer alıyor. Tarihi düğün mekanı kategorisinde hizmet veren mekan muhteşem imkanlar sunuyor. Deniz ve bahçe manzarasının ihtişamı ile göz kamaştırıyor. Her damak zevkine uyan yemeklerin fiyatları 50 TL’den başlıyor ve mis gibi yemekler sunuyor. Bu muhteşem mekan ve güler yüzlü personeli en güzel anlarınıza şahitlik etmeyi bekliyor. Özellikleri Beyaz Köşk Çamlıca ismiyle de bilinen mekanın içerisinde açık ve kapalı davet alanı bulunuyor. Açık davet alanı 300 kişi kapasiteli ve konforlu bir hizmet sunuyor. Çeşitli asırlık ağaç türleri ile gizemli bir havanın hakim olduğu mekanda genellikle ahşap süsler yer alıyor.


İhtişamlı şelale balkonu ile de modern bir hava kazanıyor. Yuvarlak ahşap masa ve sandalyeler ile dizayn ediliyor. Masa üzerinde çiçek buketi seçenekleri eklenebiliyor. Işıklandırma ise eski sokak lamba figürleri ile ortama uyum sağlıyor. Kapalı davet alanı yaklaşık 200 kişilik bir kapasitesi ile geniş bir alan sunuyor. Bina üzerinde bulunan teras kısmı İstanbul’u ayaklarınızın altına seriyor. Eski ahşap koltuk ve kare sandalyeler ile dizayn edilmiş alan tarihi koltuk ve mermer sehpa ile dizayn ediliyor.


Konuk ağırlama odası ise ihtiyacınız olan tüm konforu sağlıyor. Olanakları Yusuf İzzettin Paşa Köşkü, güler yüzlü yemek servis elemanları ile adından söz ettiriyor. Mekanın anlaşmalı olduğu organizasyon sorumlusu ve fotoğrafçı imkanları yer alıyor. Kişiye özel konsept seçeneği ile en güzel anlarınızı kişiselleştirebiliyorsunuz. Menü değişiklik seçeneği bulunuyor. Son teknolojik ses sistemleri, muhteşem ışıklandırması ve geniş pist alanı ile size hizmetini sunmayı bekliyor. Müzik servisi 24:00'da, yemek servisi ise 23:00'da sona eriyor. Yusuf İzzettin Paşa Köşkü Tarihi Düğün Fiyatları Mekanın yemek fiyatları seçilen menü ve günlere göre farklılık gösterebiliyor. Tarihi düğün mekanı yemekli fiyatları hafta içi 50 TL , hafta sonu 80 TL civarında hizmete sunuluyor.


Kokteyl tarzı yemek fiyatları ise hafta içi 30 TL, hafta sonu 50 TL’den başlıyor. Ücretsiz teklif formunu doldurarak kendi düğün geceniz için özel fiyat teklifi alabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul Üsküdar ilçesinde yer alan Yusuf İzzettin Paşa Köşkü, birçok toplu taşıma ile kolay ulaşım bölgesine sahip bulunuyor. 11Y, 14F, 15BK ve 522 otobüs hat seferleri ile mekana ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Kişisel aracınız ile ulaşım sağlayabilmeniz için açık adres: Kısıklı Mah. Turistik Çamlıca Cad. No:48 Üsküdar / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kır bahçesi, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?