Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Edward Whittall Garden

Edward Whittall Garden

  • 05466844105
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 16 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Edward Whittall Garden Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Edward Whittall Garden Hakkında Tarihi bir köşk olan Edward Whittall Garden, Levanten ailelerinin mirasıyla İzmir Bornova tarihi düğün mekanları arasında yer alıyor. Köklü tarihinin kapılarını sizlere açan mekan, mimarisi ve botanik hazinesiyle sıklıkla tercih ediliyor. Pierre Loti, Lamartine, Lord Byron, Prens George, Edinburgh Dükü ve Atatürk'ün mekanın patika yollarında yürüdüğünü hayal edin ve o anların keyfini çıkartın. Sizde bu harika köşkte 300 TL’den başlayan fiyatları ile düğününüzü gerçekleştirebilirsiniz. Mekan Özellikleri ve Kapasite Bilgisi Edward Whittall Garden, kapısından girildiği andan itibaren etrafınızı çevreleyen eski selvi ve meşe ağaçlarının güzelliğine tanık ediyor.


Güllerin ve yaseminlerin kokusunu içinize çekerek vereceğiniz davetler için 750 kişilik kır bahçesi bulunuyor. Şehrin merkezinde size büyüleyici bir ortam yaratan mekan doğa ve tarihi güzellikleri ile eşsiz bir gece geçirmenizi sağlıyor. Peyzaj harikası bahçe Edward Whittall'ın yaratıcılığını yansıtıyor. Balık ve kurbağalarla dolu olan zambak havuzlarının suyu yüzyıllar öncesinden açılan kuyulardan geliyor. Sunduğu Olanaklar Organizasyonunuzu her ayrıntısına kadar düşünen harika bir ekibe sahip olan Edward Whittall Garden, yemekli davetleriniz için usta şeflerin hazırlamış olduğu menüleri sunuyor.


Dilerseniz menü tadımı ve menüde değişiklik yapma imkanınız da oluyor. Düğün gününüzün her anı fotoğraf ve video çekimiyle ölümsüzleştiriliyor. Bahçenin her yanı ışıklandırılarak, çekimler için güzel bir ortam oluşturuluyor. Masa ve sandalyelerin süslemesi konsepte göre zevkleriniz doğrultusunda yapılıyor. Ses ve sahne hizmeti de oldukça profesyonel şekilde sağlanıyor ve son teknoloji araçlar kullanılıyor. Alanında yetkin müzisyenler ve orkestra eşliğinde, bahçenin ortasında bulunan dans pistinde eğlencenize devam ediyorsunuz. Servis ve müzik yayını saat 24.00’ye kadar devam ediyor. Düğün organizasyonlarınız dışında açılış, bayi toplantısı, davet ve resepsiyon, kurumsal etkinlikler, mezuniyet töreni, parti, doğum günü, nişan gibi etkinliklerinizi de bu tarihi mekanda gerçekleştirebilirsiniz.


Edward Whittall Garden Düğün Fiyatları Hayallerinizdekinden daha güzel bir düğün gerçekleştirebileceğiniz tarihi düğün mekanı yemekli ve kokteylli davetleriniz için 300 - 400 TL civarında fiyat seçenekleri sunuyor. Detaylı bilgi almak için Dugunmarketi ücretsiz danışma hattını arayabilir ya da “Ücretsiz Teklif Al” formunu doldurabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Ulaşımı oldukça rahat olan Edward Whittall Garden, toplu taşıma araçları ve kişisel aracınızla ulaşabileceğiniz konumda bulunuyor. 330, 963 numaralı otobüslerle ya da İzmir metrosuyla Evka - 3 ve Suphi Koyuncu duraklarında inerek yürüme mesafesiyle varabilirsiniz. Tarihi düğün mekanı açık adresi: Erzene, Gençlik Cd. No:2, 35040 Bornova / İzmir.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Çim zemin, Engelliye uygun giriş, Gazebo, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Kır bahçesi, Masa şamdan seçenekleri, Orman Içinde, Şehir merkezinde, Açık alan, Havuz başı alanı, Tarihi mekan, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?