Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Alya Rüzgarı

Alya Rüzgarı

  • 05057071698
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Alya Rüzgarı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Alya Rüzgârı Her yıl tatil beldesi olarak listenize ilk sıralardan giriş yapan Alaçatı düğününüze ev sahipliği yapsın isterseniz; Alya Rüzgarı, tarih kokan otel binasıyla size rüya gibi bir gece yaşatacak! Bu zamana kadar birçok düğün ve davete ev sahipliği yapmış Alya Rüzgarı; Aşkınızın ışıltısını oldukça modern çizgilerle oluşturulmuş davet alanına saçtığında oluşacak görkemli hava yıldızları kıskandıracak. Profesyonel ekibimizin görünüm ve üslup olarak Türk misafirperverliğine uygun davranışları sizi evinizde gibi hissettirirken Alaçatı’nın sayısız Ege lezzetleri gecenizden önce ve sonra damaklarınızda ahenkle dans edecek. Kaç Kişilik Hizmet Kapasitesiyle Alya Rüzgârı Sizlere Hizmet Verebilir? 15 odalı otel kapasitesiyle butik bir davetin kapılarını size sonuna kadar açacak olan Alya Rüzgârı; Dostlarınızla ve yakın akrabalarınızda eğlencenin hız kesmediği bir gece yaşamanızı sağlayacak.


Çünkü mükemmeli yaşamanız için her türlü ekipmana sahibiz! Yaratıcılık konusunda kendini günden güne geliştiren organizasyon ekibi, hem tatilinizi hem mutluluğa ilk adımınızı kutlayacağınız yemyeşil bir davet alanı ve daha nicesi Alya Rüzgar’ında sizlerin hizmetine sunulacak. İçeri girdiğinizde Alaçatı’nın tarihi taş binalarının huzurlu kokusunu içinize çekeceksiniz. Her yerde mavi panjurların portrelik görüntüsüyle bildiğiniz tüm davet alanlarını unutacaksınız. Sıcacık bir yuvanın mutluluğunu sizlere ulaştırmak için kurulan Alya Rüzgarı; Aşkınız ve gözlerinizdeki mutluluk renkleriyle birleştiğinde çok daha güzel bir görünüme sahip olacak. 50 ile 100 kişi arasında organize edeceğiniz davetlerde tatlarıyla tarifini merak ettirecek kokteyl menüleri şeflerimiz tarafında hazırlanacak; Ege’nin yüzyıllardır tadından hiçbir şey kaybetmediği zeytinyağıyla kusursuz davet menüleriniz hazırlanacak.


Yağın içerisinde biberiye ve kekik dans ederken davet sofrasında görmeye alışık olmadığınız pek çok lezzet bu gecenin sizden sonraki yıldızı olacak. Düğün haricinde âfter parti, özel kutlamalarınız, düğün sonrası eğlence ve tüm etkinlikleriniz için uyumlu olan Alya Rüzgarı konaklama imkanıyla da odalarımızın konforunu mutluluğunuza ortak edecek. Odaların kendine özel isimleriyle konforuna şıklık katan hiyerarşisi arasından dünya evine giren çiftlerimiz için Alya Süit özel olarak hazırlanacak ve diğer konuklarınız içinde oldukça konforlu diğer odalar özenle hazırlanacaktır. Balon taklarından oluşmuş mekan giriş süslemelerini tüm gece neşenizin perçinlenmesini sağlayan DJ performansımız takip edecek. Bembeyaz örtülerin uzun masalarda Alaçatı havasına uygun rüzgârın tatlı ahengiyle süzüldüğünü görürken; Farklı bir coğrafyada ve Alya Rüzgarı farkıyla dostlarınızla olmanın keyfi tarif edilemez olacak.


Alya Rüzgârı Nerede Yer Alır? Alya Rüzgârına Nasıl Ulaşabilirsiniz? Mis kokulu rengarenk çiçeklerin beyaz badanalı taş duvarların arasında sizlere gülümsediği ve tarihinde zarafetin gizli olduğu Alaçatı sokaklarında gezip geceniz için son hazırlıkları tamamlamak ve Alya Rüzgarı farkıyla merkeze çok yakın konumda olup huzurun kollarında eşsiz davetler sergilemek için İzmir-Çeşme otoyolunu kullanıp özel aracınızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz gibi dolmuş veya özel taksiyle de kendi imkanlarınızla ulaşabileceksiniz. Çeşme’den ve İzmir’den direkt dolmuşlar bulunduğu için bizlerle mutluluğa adım atmanız inanın çok kolay olacak!

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?