Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Takatukatur

Takatukatur

  • 02125650308
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 12 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Takatukatur Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Takatukatur Hakkında Avrupa ile Anadolu Yakası'nı birbirine bağlayan İstanbul Boğazı'nda tekne düğünü yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise yazımızı okumaya devam etmelisiniz! Takatukatur, İstanbul ili Fatih ilçesinde 50 TL'den başlayan fiyatları kapsamında teknede düğün yapmak isteyen çiftlerin bir numaralı tercihi olarak öne çıkıyor. Özellikleri Uzun zamandır bu günün hayalini kurduğunuzu ve her şeyin mükemmel olması gerektiğini biliyoruz.


Dolayısıyla dilediğiniz her şeyin en iyi şekilde olması için Takatuka Tur tarafından ayarlanan organizasyon sorumlularıyla iş birliği halinde çalışıyorsunuz. Aynı zamanda tercih ettiğiniz mekan dışından organizasyon sorumlularıyla da çalışma şansınız bulunuyor.. Organizasyon sorumlularına nasıl bir hayalinizin olduğunu anlatıyor ve gerisini onlara bırakıyorsunuz. Misafirleriniz tekne içerisindeki açık ve kapalı alanlarda ağırlanıyor. Katılan davetli sayısına göre ayarlanan mekanın hizmet kapasitesi 100 kişi olarak belirleniyor.


Misafirlerin başarılı bir şekilde ağırlanmasını sağlamak için yemek ve kokteyl ikramları yapılıyor. Olanakları Takatukatur bünyesinde, İstanbul manzarasına karşı tüm fotoğrafların en güzel şekilde çekilebilmesi için fotoğrafçı ve kameraman bulunuyor. Dilerseniz kendi anlaştığınız fotoğrafçıyla da çalışma şansı sunuluyor. Aynı zamanda sınırsız bir eğlence için müzik, DJ ve ses sistemleri de en son teknolojiye göre temin ediliyor. Teknede düğün yapmaya karar veren çiftler, ilk olarak süreç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyor. Dolayısıyla sürecin en başından itibaren teknenin anlaşmalı olduğu organizasyon sorumlularıyla çalışılıyor. Çiftler tekneyi gezerek organizasyon sorumlularıyla diledikleri konsept ve temalara karar veriyor.


Takatukatur Teknede Düğün Fiyatları İstanbul Boğazı'nda gökyüzü ve deniz arasındaki uyumu büyüleyici bir şekilde işleyen firma, her bütçeye uygun olacak fiyatları belirliyor. Yemekli düğün fiyatları 30 TL ile 50 TL arasında değişirken, kokteyl fiyatı 10-30 TL arasında seyrediyor. Dugunmarketi ücretsiz danışma hattı sayesinde güncel fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Nerededir? İstanbul Boğazı'nda düğün yapmak isteyen çiftlerin konumu itibariyle rahatlıkla ulaşabileceği Takatuka Tur, Fatih ilçesinde bulunuyor. Misafirleriniz hem toplu taşıma ile hem de özel araçlarıyla rahatlıkla adrese ulaşabiliyor. Adres: Yavuz Sultan Selim Mah. Cibali Cad. No: 39/B Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Sahil kenarı, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?