Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Küçük Prens Tekneleri

Küçük Prens Tekneleri

  • 02122279572
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Küçük Prens Tekneleri Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Küçük Prens Tekneleri Hakkında Heyecan içerisinde beklediğiniz, yıllardır hayalini kurduğunuz gün geldi çattı! Düğün gününüzde her şeyin istediğiniz gibi şekil almasını ve sıradanlığın da dışına çıkmak istiyorsanız Küçük Prens Tekneleri sizi bekliyor. Beşiktaş ilçesinden İstanbul semalarına açılan teknenin profesyonel çalışanları kendine hayran bırakıyor. Şehrin en güzel manzaralarını alırken, kusursuz bir hizmet sizinle oluyor.


Teknede düğün fiyatları 50 TL'den başlıyor. Hizmet Kapasitesi ve Mekan Özellikleri İstanbul Boğazı’nın serin suları üzerinde, 5 yıldızlı otel konforundaki teknelerde denizin kokusunu içinize çekme şansını yakalıyorsunuz. Küçük Prens ile muhteşem İstanbul manzarasının tadını çıkarıyorsunuz. Son derece şık bir dizayna sahip, geniş ve konforlu teknelerde hem açık hem de kapalı alanda organizasyonlarınızı gerçekleştirme fırsatınız bulunuyor. Açık alanda 500-750 kişilik, kapalı alanda 250-500 kişilik hizmet sunuyor. Yemek ve kokteyl organizasyonlarında ise 500-750 kişilik hizmet veriyor. Küçük Prens Tekneleri’nde isterseniz gündüz isterseniz gece saatlerinde; düğün, nişan, kına, sünnet, doğum günü ve mezuniyet gibi etkinlikler düzenlenebiliyor. Küçük Prens Tekneleri Beşiktaş Düğün Fiyatları Çok sayıda yolcu taşıma kapasitesine sahip lüks ve geniş restoran teknelerde hizmet veren işletme, aynı zamanda oldukça zengin bir menüye sahip.


Dünya çapında ismini duyurmuş ünlü şeflerin usta ellerinden çıkan leziz aperatifler ve ana yemekler, en az ortam kadar hafızalarda iz bırakıyor. Böylesine muhteşem bir konsept ve teknede düğün alternatifi sunan Küçük Prens Tekneleri’nde paket başlangıç fiyatları 50 TL ile 80 TL arasında değişiyor. Yüksek standartlarda hizmet veren işletme düğün fiyatları ile genç çiftlere hayallerindeki düğünü gerçekleştirme imkanı sunuyor. Sunulan İmkanlar Küçük Prens Tekneleri bünyesinde Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetler, ünlü aşçılar tarafından özenle hazırlanıyor. Birbirinden güzel menülerden birini seçebiliyor ya da isterseniz menüde değişiklik yapabiliyorsunuz. İstanbul Boğazı üzerinde yemek yemenin keyfinin paha biçilemez olduğu işletmede dilerseniz tercihinizi kapalı alandan yana kullanabiliyorsunuz. İsterseniz dışarıdan fotoğrafçı veya organizasyon firması ile anlaşma sağlayarak gecenize yön verebiliyorsunuz.


Işık ses ve sahne sistemi sunan işletmenin organizasyon sorumlusundan etkinliğiniz boyunca destek almayı da tercih etme şansınız bulunuyor. Nerededir? Nasıl Gidilir? Küçük Prens Tekneleri, İstanbul Beşiktaş sahilinin yalılarıyla ünlü kıyılarından biri olan Arnavutköy’de hizmet veriyor. İstanbul Avrupa Yakasının en güzel sahilinde demirlemiş sizi bekliyor. Hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakasından gelecek davetlileriniz için ulaşımı ve yol tarifi son derece kolay olan tekneye özel araç, toplu taşıma, metro, metrobüs veya taksi ile zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Açık adres: Arnavutköy Mahallesi, 1. Cad., Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Kolonsuz salon, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?