Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Nis Tekneleri

Nis Tekneleri

  • 05325803497
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 12 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Nis Tekneleri Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Nis Tekneleri Hakkında İstanbul ili Fatih ilçesinde bulunan Nis Tekneleri, 1920 yılından bu yana teknede düğün alanında hizmet veriyor. Alanında yetkin bir isim olması sayesinde birçok düğüne ve organizasyona ev sahipliği yapıyor. Siz de düğününüz için profesyonel bir firma ile çalışmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Çiftlere sunduğu uygun fiyatları ile popülerliği hızlı bir şekilde yakalayan firma ile Dugunmarketi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Özellikleri İstanbul’un ünlü Nis Gezi Tekneleri, geniş kapsamlı özellikleriyle karşınıza çıkıyor. Şehir ve Boğaz manzarasını gülümseyerek seyrediyor, denizin maviliklerinde ferah bir gece geçiriyorsunuz. Teknede düğün kapsamında hem şehir manzarası hem de bulunduğu konumdan kaynaklı tarihle iç içe bir düğüne şahitlik ediyorsunuz. Firmanın 6 adet teknesi bulunuyor. Turizm belgeli Nis ve Nis 2; 250 kişilik yemekli, 400 kişilik kokteyl kapasitesi ile misafirlerinizi ağırlıyor.


Profesyonel müzik sistemi ile Boğaz’da düğün yapmak isteyen çiftlere hitap ediyor. Almina, Jasmin ve Born isimli tekneler ise butik organizasyonlar için mükemmel bir seçenek oluyor. Kalkış noktası Kabataş olan teknede gösterişli bir düğüne imza atıyorsunuz. Olanakları Nis Tekneleri, çiftlere sunduğu cazip fırsatlar ile yanınızda yer almaya devam ediyor. Çiftlerin masalsı düğününde gelin tagı, gelin yolu ve masa şamdan seçenekleri ile göze hitap edecek şekilde hazırlıklarını yapıyor. Napolyon sandalyeler ve yine çiftlerin isteğine göre değişebilen koltuklar, şık ve zarif yuvarlak masalara eşlik ediyor. Menü tadımı ve menüde değişiklik yapabilme avantajları bulunuyor. Yemek servisi konusunda vejetaryen ve çocuklara özel menü seçeneklerine de yer veriliyor. Mutfak ekibinin hazırladığı düğün pastası ve ikramlıklar ile sizi memnun etmeyi başarıyor. Nis Tekneleri Teknede Düğün Fiyatları Firmanın fiyatları, seçtiğiniz yemek ve kokteyl menülerine ek olarak düğününüzü yapmak istediğiniz güne göre değişiyor.


Hafta içi yemekli düğün fiyatı 80 TL, hafta sonu yemekli düğün fiyatı ise 100 TL olarak belirleniyor. Kokteyl menü fiyatları hafta içi 50 TL, hafta sonu 80 TL'den başlıyor. Nerededir? Nasıl Gidilir? Metro, tramvay ve otobüsle ulaşım sağlayabileceğiniz Nis Tekneleri ofisine, şehrin her noktasında hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor. 28, 58A ve 63 otobüs hatlarına ek olarak M2 metro ve Marmaray ile de gidilebiliyor. Adres: Mürsel Paşa c135 Fatih - Fener / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin yolu, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?