Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Sunset Cruise

Sunset Cruise

  • 905427215719
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Sunset Cruise Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Sunset Cruise Hakkında Sunset Cruise, İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde uzun yıllardır teknede düğün hizmeti veriyor. Her zaman en iyi hizmeti verebilmek için kendini geliştiren ve tüm yeniliklere uyum sağlayan firma ile unutulmaz bir gece sizin oluyor. Kaliteli ve profesyonel bir firma olması sayesinde düğün gününüzün harika geçmesini sağlıyor. Avantajlı paketleri ve uygun fiyatları ile çiftlerin dikkatini çeken tekne, özel gününüzde harika bir deneyim yaşamanız için sizi bekliyor.


Özellikleri İstanbul’un teknede düğün alanında yetkin ismi Sunset Cruise Teknesi, açık ve kapalı alandan oluşan şık, zarif davet alanlarıyla size kapılarını açıyor. 200 kişiye varan açık ve kapalı davet alanı kapasitesiyle sizi ve misafirlerinizi bekliyor. Çeşitli masa ve sandalye süslemeleri, masa şamdan seçenekleriyle göz zevkinize hitap ediyor. Ayrıca uzman firmanın 250 aracın sığabileceği otopark kapasitesi de bulunuyor. Denizin üzerinde manzaraya dalıp gidiyor, öte yandan da hayatınızın en güzel gününüzü yaşıyorsunuz. Yüksek tavanlı kapalı salonda ferah ve konforlu bir gece geçiriliyor. En az sizin kadar misafirleriniz de en güzel şekilde ağırlanıyor.


Olanakları Catering hizmetiyle geniş bir menü yelpazesi sunan Sunset Cruise, en güzel lezzetleri sizinle buluşturuyor. Aşçıların hazırladığı kırmızı ve beyaz et menüleri, davetlilerinizin de damak zevkine hitap edecek şekilde ayarlanıyor. Yemek servisi ve servis hizmeti ile sunumlar en özenli şekilde yapılıyor. Bünyesinde organizasyon sorumlusu bulunan firma sayesinde geceniz dikkatle ve planlı bir şekilde tasarlanıyor. Gece akışı ve yapılacak olan şeyler sizinle ortak bir karar sonucunda belirleniyor. After party organizasyon hazırlığı ve after party için özel alanı olması ile eğlenceniz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Sunset Cruise Teknede Düğün Fiyatları Sunset Cruise’da düğün fiyatları kaç kişilik bir düğün planladığınıza ve arzuladığınız hizmetlere göre değişebiliyor. Hafta içi ve hafta sonu yemekli düğün fiyatı 100 TL, hafta içi ve hafta sonu kokteyl menü fiyatı 150 TL’den başlıyor. Her iki düzende de çeşitli faktörlere bağlı olarak 100-150 TL arasında bir başlangıç fiyatı belirleniyor. Ücretsiz teklif formu ile daha detaylı bilgi alabilir ve fiyat tekliflerini değerlendirebilirsiniz.


Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul’un merkezi bir yerinde bulunan Sunset Cruise, ulaşım açısından kolay seçenekler sunuyor. 34AS ve 34Z metrobüs hatlarından birini kullanarak Zincirlikuyu’ya kadar gidebilir, durağın Anadolu çıkışından devam ederek 30 dakikalık bir yürüme mesafesinden sonra firmaya ulaşabilirsiniz. Özel araç ve taksi de ulaşım için sıkça tercih edilen seçeneklerdir. Adres: Ortaköy Mh. Dereboyu Cd, Hafız Ali Sk. No: 10/B, Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin tagı ve mekan süsleme, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Teras, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?