Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Lüfer Davet Tekneleri

Lüfer Davet Tekneleri

  • 02122296464
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Lüfer Davet Tekneleri Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Lüfer Davet Tekneleri Hakkında Kalkış noktası Beşiktaş olan Lüfer Davet Tekneleri, İstanbul'un popüler teknede düğün firmalarından biri oluyor. Alışılmışın dışında bir düğün organizasyonu için ideal olan tekne, şehrin harika manzaraları eşliğinde bir gece vadediyor. Düğün haricinde farklı organizasyonların da düzenlenebildiği tekne bünyesinde en güzel günlerinizi yaşayabiliyorsunuz. Teknede düğün fiyatları için başlangıç ise kişi başı 50 TL olarak belirleniyor. Tekne Kapasitesi ve Özellikleri Hem açık hem de kapalı alanı olan teknenin 500 ile 750 kişi kapasitesi bulunuyor. Her iki alanda da 750 davetlinizi ağırlıyor. Lüfer Davet, kapalı alanının yüksek tavanlı olması sayesinde öne çıkıyor.


Denizin ortasında ferah bir kapalı alan yaratan firma, açık alanında İstanbul'un en güzel görüntülerine tanıklık etmenizi sağlıyor. Açık davet alanınında çim zemin tasarımına giden firma, farklı bir ambiyans oluşturarak sizi ağırlıyor. Masa süsleme ve dekorasyon ile desteklediği mevcut dizaynını daha zengin bir görünüme kavuşturuyor. Böylece teknede düğün organizasyonunuz şık bir çizgide ilerliyor. Lüfer Davet Tekneleri Beşiktaş Düğün Fiyatları Deniz, şehir ve doğa manzaralarını bir arada sunan teknede düğün daveti için yemekli kişi başı fiyatları 50 TL'den başlıyor. Hafta sonu 100 TL'ye kadar artış görülebiliyor. Kokteyl düzeninde gerçekleştirilen davet fiyatları ise 50 TL ile 80 TL arasında seyrediyor.


Değişebilen fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Dugunmarketi danışma hattına ulaşabilir veya ''Fiyat Teklifi Al'' butonuna tıklayabilirsiniz. Olanakları Lüfer Davet Tekneleri, sunduğu olanaklar ve ek hizmetlerle de dikkat çekiyor. Işık, ses ve sahne sistemlerinin hazırlığı ile önemli noktalara öncelik veren firma, organizasyon sorumlusu ile çalışmanızı sağlıyor. Böylece kendi gününüzü planlayabiliyor ve dileklerinizi paylaşabiliyorsunuz. Menüde değişlik imkanı sunan tekne, gece boyunca ikram edilecek yemeklere sizin karar vermenize olanak tanıyor.


After party düzenlemenin de uygun olduğu teknede; açılış, bayi toplantısı, nişan, sünnet ve kına gecesi de organize edilebiliyor. Nerededir? Beşiktaş ilçesinin deniz kenarından kalkan Lüfer Davet Tekneleri ofisine ulaşım oldukça kolaydır. Firmaya toplu taşıma, taksi ve özel araçla gidilebiliyor. İstanbul'un her ilçesinden ulaşım sağlanan tekneye özel araç veya taksi ile gidecekler için açık adres şu şekildedir: Kuruçeşme, Kuruçeşme Cd. No:61, 34345 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Yapay çIçek süsleme, Çim zemin, Sahil kenarı, Engelliye uygun giriş, Gelin yolu, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?