Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Bosphorus Line

Bosphorus Line

  • 02125125848
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Bosphorus Line Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Bosphorus Line Hakkında Denizin mis gibi kokusu ve İstanbul şehrinin harmanlandığı Boğaz'da evlenmek isteyenlere Bosphorus Line güzel fırsatlar sunuyor. Tekne, İstanbul ili Fatih ilçesinde bulunuyor. Teknede düğün için en çok tercih edilen firmalardan biri olan Bosphorus Line, 30 TL'den başlayan düğün fiyatları ile de oldukça memnun ediyor. Özellikleri Sadeliğin ve ışıltının iç içe olduğu bir tekne düğünü yapmak Bosphorus Line ile çok kolay oluyor. Teknede, alanında uzman organizasyon sorumluları düğününüz için istediğiniz detayları size sağlamak için çalışıyor. Böylece her şey eşsiz bir uyum içinde oluyor. 300 kişi kapasiteli açık ve kapalı alanlarda davetli sayısına göre oturma düzeni yapılıyor.


Bu düzen sayesinde eğlence alanında maksimum alan kazanılıyor. Oturma alanı içerisinde yemek ya da kokteyl sunumu yapılırken diğer alanda da profesyonellerin hazırlamış olduğu ses ve sahne hizmetlerinden yararlanılabiliyor. Tekne, yerleşim alanlarına uzak olması sayesinde geç saatlere kadar sınırsız eğlence vadediyor. Anlaşmalı olduğu ekiplerden hizmet alabileceğiniz gibi dilerseniz dışarıdan fotoğrafçı ve organizasyon desteği  alabilirsiniz. Olanakları Misafirlerinizi, usta şeflerin hazırladığı yemekli ya da kokteyl menüler ile ağırlayabiliyorsunuz. Yemekli menülerde tüm dünya mutfağından lezzetlere yer verilmesi farklı tatları deneyimlemenizi sağlıyor. Menüleri etkinlikten önce tadabilir ve gerektiği durumlarda menüde değişiklik talep edebilirsiniz. Organizasyon ve menü dışında tekne ekibi, düğün esnasında tüm detaylara dikkat edip herhangi bir aksaklık yaşanmaması için üstün çaba gösteriyor. Düğününüzü açık alanda yemek, kapalı alanda da eğlence şeklinde her iki alanı da değerlendirerek organize edebilirsiniz.


Bosphorus Line Fatih Teknede Düğün Fiyatları Boğazın eşsiz atmosferinin yemekler ve kokteyller ile birleştiği teknede sizlerin heyecanına ortak olunuyor. Fiyatlar yemekli ya da kokteyl seçeneklerinde davetli sayısına ve tercihlerinize göre değişiyor. Yemekli düğünler 30 - 50 TL arasında, kokteyl davetler ise 10 - 30 TL arasında oluyor. Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi almak için "Ücretsiz Teklif Al" formunu doldurabilir ya da Dugunmarketi danışmanlarıyla görüşebilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul ilinin Fatih ilçesinde hizmet veren Bosphorus Line, en kolay ulaşımı olan yerlerden biri olarak geçiyor. Misafirlerinizin hem Anadolu Yakası'ndan hem de Avrupa Yakası'ndan tekneyle gelme şansları oluyor. Hem özel araçla hem de toplu taşımayla ulaşım oldukça kolay sağlanıyor. Firmanın açık adresi; Kemalpaşa Mah.18 Sekbanlar Sk. Fehmibey İşhanı No:19/21 D:5-6-7 Şehzadebaşı Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin yolu, Masa şamdan seçenekleri, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?