Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Bella Bosphorus Teknesi

Bella Bosphorus Teknesi

  • 02125500135
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Bella Bosphorus Teknesi Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Bella Bosphorus Teknesi Hakkında Mavi suların eşsiz güzelliği ve İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde yapacağınız tekne düğünü için Bella Bosphorus Teknesi, daima kaliteli hizmet veriyor. Beşiktaş ilçesinde bulunan firma son model teknelerini çiftlere uygun fiyat seçenekleriyle sunuyor. Teknede düğün fiyatları 30 TL'den başlayarak, tercihlerinize göre değişiyor. Firma hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Dugunmarketi danışmanlarını arayabilirsiniz. Özellikleri 200 kişi kapasiteli geniş alana sahip teknenin açık ve kapalı alanlarında davetlerinizi düzenleyebiliyorsunuz. Boğaz, doğa, deniz ve şehir manzaralarının eşsiz güzellikleri eşliğinde gerçekleştireceğiniz tekne düğünü için dekorasyon dilediğiniz gibi hazırlanıyor. Masa ve sandalyelerin yerleştirilmesi kişi sayısına göre, süslemesi de özenle yapılıyor. Kaliteden ödün vermeyen deneyimli ekibi ile düğün gününüz sorunsuz geçiyor. Dilerseniz volkan ve meşale ile karşılama gerçekleştiriliyor.


Eğlencenize müzik eşliğinde devam edebileceğiniz son teknoloji ses, sahne ve ışık hizmetleri de sağlanıyor. Sunulan Hizmetler Bella Bosphorus Teknesi, müzik yayını için orkestra ve DJ temini sağlıyor. Siz misafirlerinizle doyasıya eğlenirken firmanın anlaşmalı fotoğrafçısı bu anları ölümsüzleştiriyor. İleride geriye dönüp baktığınızda düğün gününüzden unutulmaz anları gözünüzde yeniden canlandırabilirsiniz. Kokteyl menü, et menü, balık menü seçenekleri usta şefler tarafından hazırlanıyor. Ayrıca etkinlik öncesi menü tadımına gelerek, damak zevkinize göre menüde değişiklik talep etme şansınız da oluyor. Teknede sadece düğün değil nişan, doğum günü, şirket yemekleri, mezuniyet, balo, bayi toplantıları, ramazan yemekleri gibi organizasyonlarınıza da Boğaz Turizm ev sahipliği yapıyor. Bella Bosphorus Teknesi Düğün Fiyatları Kalitede sınır tanımayan firma, çiftlerin bütçesini de düşünüyor ve uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Kişi kapasitenize ve konsepte göre farklı indirimler uygulanıyor.


Firmanın yemekli düğün fiyatları kişi başı 150 - 200 TL, kokteyl davet fiyatları ise 100 - 150 TL'den başlıyor. 30 resimlik panoramik albüm, video çekimi, volkan ve meşale gibi ekstra hizmetler için hediye kampanyaları bulunuyor. Sizde Boğaz Turizm bünyesinde tekne düğünü yapmak isterseniz “Ücretsiz Teklif Al” butonuna tıklayabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde yer alan Boğaz Turizm ulaşımı oldukça kolay sağlanıyor. Özel araçlarınız veya toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Açık adres: Kuruçeşme Cd, (Divan Kuruçeşme karşışı bağlı tekne), 34345 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?