Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Swiss Otel Teknesi

Swiss Otel Teknesi

  • 02123261100
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 13 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Swiss Otel Teknesi Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Swiss Otel Teknesi Hakkında Son yılların artan teknede düğün taleplerine en güzel şekilde cevap veren Swiss Otel Teknesi, İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde bulunuyor. Profesyonel kadrosuyla İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasına karşı organizasyonlarınızı düzenleyebilirsiniz. 30 TL'den başlayan düğün fiyatları ve firma hakkında detaylı bilgiye yazımızdan ulaşabilirsiniz. Özellikleri Swiss Otel Teknesi, açık ve kapalı alanlarında 150 kişiye kadar misafir ağırlanabiliyor. Her iki alanda da hem yemekli hem de kokteyl şeklinde organizasyonlar düzenleniyor. Eğlencenin sınırsız ve unutulmaz olması için DJ ve orkestra ile canlı müzik hizmeti veriliyor. Davetli sayısına bağlı olarak sahne ve masa düzeni ekip tarafından hazırlanıyor. Teknede düğün dışında; doğum günü, kına, mezuniyet töreni, nişan ve evlilik teklifi gibi etkinlikleri de düzenleyebilirsiniz. Olanakları İstanbul Boğazı'nın serin sularında çılgınca eğlenebileceğiniz bir düğün için tekne ekibi her türlü detayı düşünüyor. Bu detayların en başında elbette organizasyon sorumlularıyla iş birliği halinde çalışmak geliyor. Organizasyon sorumlularından oluşan ekip dekorasyon ve konsept konularında sizlere danışmanlık hizmeti veriyor.


Dilerseniz tekne yetkilileri dışarıdan organizasyon firması ile anlaşmanızı da onaylıyor. Tekne, ekipman ve hizmet seçenekleriyle oldukça geniş alternatifler sunuyor. Yemekli ya da kokteylli düğünler için önce usta şeflerin hazırladığı menüleri tadıma gelebiliyorsunuz. Menü tadımı yaptıktan sonra damak tadınıza uymayan lezzetler dilerseniz değiştirilerek damak tadınıza uygun hale getiriliyor. Swiss Otel Teknesi Düğün Fiyatları Tekne düğünü yapmak isteyen çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği teknede yemekli ya da kokteyl seçeneklerine bağlı olarak düğün fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bu fiyatlar her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenmiş olup çiftleri üzmeyecek durumda oluyor. Kokteyl davetleri 30 TL'den, yemekli düğünler ise 50 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunuluyor.


Dugunmarketi'a özel fırsatlardan haberdar olmak için bizi arayabilir ya da "Ücretsiz Teklif Al" formunu doldurabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? İstanbul ilinin tüm trafiğini geride bırakarak boğazın serin sularında süzülmek isteyenler için Swiss Otel Teknesi, Beşiktaş konumunda sizleri bekliyor. Hem sizin hem de misafirleriniz için oldukça kolay bir konumu bulunuyor. Tekne yakınlarına hem toplu taşıma ile hem de özel araçlarla rahatlıkla ulaşılabiliyor. Açık adresi ise şu şekilde: Swissôtel The Bosphorus, Bayıldım Caddesi No:2 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Boğaz manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?