Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Sude Tekne Turu Organizasyon

Sude Tekne Turu Organizasyon

  • 905303639230
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Sude Tekne Turu Organizasyon Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Sude Tekne Turu Organizasyon Hakkında Boğazın maviliğine karışarak harika bir düğün geçirmek isteyenler için en doğru adres Sude Tekne Turu Organizasyon. İstanbul İlinin Sarıyer ilçesinde demirlenmiş vaziyette bulunan tekne unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. Düğün başta olmak üzere nişan, söz, mezuniyet, kına gecesi gibi diğer tüm davetleriniz için yıllardır güvenle hizmet veriyor. Farklı paket seçeneklerinden oluşan teknede düğün fiyatları kişi başı 50 TL ile 100 TL arasında bulunuyor. Teknede Düğün Özellikleri Temiz ve düzenli iç dekorasyonu sayesinde çiftlere boğazın ortasında muhteşem bir düğün imkânı sunan teknenin şıklığı göze çarpıyor.


24 metre uzunluğa ve 8 metre genişliğe sahip Sude Tekne toplamda 140 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Kapalı ve açık davet alanlarına sahip olan teknede yaz kış düğün organizasyonu gerçekleştirebilme imkânınız bulunuyor. Sude Tekne Turu Organizasyon Teknede Düğün Fiyatları Sude Tekne Turu  ezberleri bozarak uygun fiyata teknede düğün imkanını sizlere sunuyor. Kokteyl düğün fiyatı 50 TL ile 80 TL arasında, düğün fiyatı ise 80 TL ile 100 TL arasında bulunuyor. Seçilen menülere göre değişiklik gösteren bu fiyatlar arasından en iyi teklifi öğrenmek için Dugunmarketi’da bulunan ‘’Ücretsiz Teklif Al’’ formunu hiç vakit kaybetmeden doldurabilirsiniz. Sunulan Hizmetler Sude Tekne Turu butik bir düğün planlayan çiftler için oldukça keyifli bir alternatif oluyor.


Masa ve sandalye süslemeleri çiftlerin arzusuna göre sade veyahut gösterişli şekilde hazırlanıyor. Yuvarlak masa düzeninin kullanıldığı teknede tüm masalar deniz görecek şekilde kenarlara konumlandırılmış vaziyette duruyor. Ortada dans için bir pist alanı bırakılan teknenin müzik ve ses sistemi kalitesini ortaya koyuyor. Özellikle gece düğünlerinde lazer ile gerçekleştirilen sahne şovları misafirlerinizden ve sizden tam not alıyor. Video ve fotoğraf çekimi için profesyonel bir ekip ile çalışan tekne sizlere en güzel gününüzden en unutulmaz anılar hediye ediyor. Düğün sonrası after party için yakın dostlarınız ile eğlenceye hız kesmeden teknede devam edebilme olanağınız mevcut. Düğün gününüzde sevdiklerinize ikram edilecek lezzetli menüleri teknenin profesyonel aşçısı hazırlıyor.


Dilerseniz düğün günü öncesi menü tadımı ve menüde değişiklik imkânınız bulunuyor. Boğazın ortasında gerçekleşen en güzel düğünlerin mimarı Sude Tekne, çiftlere sorunsuz hizmeti sonsuz güler yüz ile sunuyor. Adres Bilgisi İstanbul Sarıyer’de zincirlenmiş Sude Tekne Turu ve Organizasyon için ulaşım oldukça kolay. Dilerseniz şahsi aracınızla, dilerseniz toplu taşıma ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bildik Sokak Numara 36 Daire 1 Sarıyer / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?