Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Sezguntur Gezi Tekneleri

Sezguntur Gezi Tekneleri

  • 05388179668
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Sezguntur Gezi Tekneleri Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Sezguntur Gezi Tekneleri Hakkında İstanbul semalarına açılan Sezguntur Gezi Tekneleri, Beşiktaş ilçesinde demir almış bir şekilde sizi bekliyor. Çeşitli davet ve organizasyon türleri için hizmet veren tekne, en mutlu anlarınızı unutulmaz kılmaya çalışıyor. Alanında başarılı işlere ve çalışmalara imza atıyor. Teknede düğün davetleri için çiftlerin sıkça tercih ettiği mekanın yemekli fiyatları kişi başı 50 TL'den başlıyor. Teknenin Özellikleri Beşiktaş'tan denize açılan ve İstanbul'un eşsiz manzaralarına karşı düğün yapmanıza vesile olan Sezguntur, sizi misafir ediyor. Boğaz ve deniz manzarasına doyacağınız bir deneyim yaşamak için tercihinizi bu mekandan yana kullanmanız öneriliyor. Bulunduğu sektörde öncü olan isimler arasında yer alıyor. Masa süsleme ve dekorasyon, masalara şamdan ve supla yerleştirme, gelin yolu tasarımı gibi çalışmalarıyla görsel açıdan da etkileyici bir hazırlık gerçekleştiriyor. Bunlarla birlikte hem açık alanda hem de kapalı alanda davet verilmesine olanak tanıyan mekanın her iki davet alanı da 500 kişiye kadar kapılarını açıyor.


Sezguntur Gezi Tekneleri Beşiktaş Düğün Fiyatları Teknede düğün fiyatları menü içeriğine, düğün gününe ve ek hizmet taleplerine göre belirleniyor. Yemekli düğün fiyatları ortalama olarak 50-100 TL arasında değişkenlik gösterebiliyor. Kokteyl düğünlerde ise bu fiyat 50-80 TL arasında başlıyor. Teknede düzenlemeyi düşündüğünüz düğün organizasyonu için davetli sayınıza göre net bir fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bunun için ''Fiyat Teklifi Al'' butonuna tıklayarak formu ücretsiz bir şekilde doldurabilirsiniz. Sunduğu Olanaklar Sezguntur Gezi Tekneleri, sunduğu hizmetler ve olanaklar ile dikkat çekiyor. Dekorasyon açısından çiftleri etkileyen mekan, hizmet kalitesiyle de aynı başarıyı yakalıyor. Catering ve yemek servisi hizmetleriyle hayranlık uyandırıyor. Uzman aşçılar tarafından hazırlanan menüler, sizin taleplerinize göre şekil alıyor. Menü tadımı ve menüde değişiklik avantajlarıyla kendi düğününüzün menüsünü oluşturabiliyorsunuz.


Aynı zamanda video ve fotoğraf çekimi hizmeti, DJ ve müzik temini gibi tüm eksikleri giderme yönünde çalışmalar gerçekleştiren tekne, düğününüz için adeta biçilmiş kaftan! Sezguntur Nerede? Menüleri, hizmetleri, özellikleri ve fiyatları yüzleri güldüren tekne İstanbul Beşiktaş'ta hizmet veriyor. Ulaşım kolaylığı ile tercih edilirliğine katkıda bulunuyor. Toplu taşıma araçları, özel araçlar ve taksiler ulaşım vasıtası olarak kullanılabiliyor. Adres: Sezguntur Gezi Tekneleri, Arnavutköy Caddesi Korkmaz Yiğit Lisesi, Karşısı, 34345 Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Sahil kenarı, Gelin - damat odası, Gelin yolu, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?