Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Mavi Boğaz Turizm

Mavi Boğaz Turizm

  • 05336610544
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Mavi Boğaz Turizm Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Mavi Boğaz Turizm Hakkında Alışılmışın dışında bir düğün organizasyonu düzenlemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Mavi Boğaz Turizm, Fatih ilçesinde sizi bekliyor. İstanbul genelinde popülaritesi yüksek olan teknede, birçok farklı türde davetinizi düzenleme şansınız bulunuyor. Teknede düğün fiyatları olarak da uygun ve cazip aralıklarda teklif veriyor. Böylece çiftlerin gözde mekanları arasına girmeyi başarıyor. Sunduğu Hizmetler Mavi Boğaz, teknede düğün organizasyonuna ek olarak kına gecesi, nişan ve söz, mezuniyet kutlamaları ve doğum günü davetlerine de ev sahipliği yapıyor. Tüm davetler için leziz bir yemek ve kokteyl menüsü hazırlıyor.


Aşçılar tarafından hazırlanan menüleri davet öncesinde tadabiliyor ve isterseniz değişiklikler yapabiliyorsunuz. Sonucunda ise servis personelleri bu yemekleri en güzel haliyle masalarınıza getiriyor. Video ve fotoğraf çekim hizmetiyle bu günden geriye en güzel anıları biriktirebiliyorsunuz. Aynı zamanda DJ ve müzik grubu teminiyle de davetinizin gece boyu eğlenceli geçmesi sağlanıyor. Mavi Boğaz Turizm Teknede Düğün Fiyatları Şehirdeki tekne firmaları arasından sıyrılmayı başaran Mavi Boğaz, uygun fiyat politikasıyla bütçe dostu hazırlıklar yapıyor. Yemekli düğün fiyatları için kişi başı 30-50 TL arasında başlangıç yapılırken, kokteylli düğünler için 10-30 TL'ye hizmet veriliyor. Dugunmarketi üzerinden mekanla irtibata geçmek veya fiyat teklifi almak isterseniz ücretsiz teklif formunu doldurabilirsiniz.


Teknenin Özellikleri ve Kapasitesi Mavi Boğaz Turizm teknede düğün davetlerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. İstanbul'un eşsiz manzaralarına tanıklık ederken süren düğününüzü ister açık alanda ister kapalı alanda düzenleyebiliyorsunuz. Her iki davet alanında da 300 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Boğaz manzarası ile mest olurken öte tarafta sunulan yemekler ve müziklerle kendinizden geçiyorsunuz. Dekorasyon açısından da muazzam bir çalışma ortaya çıkaran mekan, düğün sonrasında eğlenmeye devam etmenize de katkıda bulunuyor. After party alanı ve after party organizasyonu destekleriyle düğün sonrasında eğlenceye kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.


Nerededir? Mavi Boğaz, İstanbul Fatih ilçesinde konumlanıyor. Bulunduğu konuma otobüs, metro, minibüs, taksi ve özel araç ile kolay bir şekilde gidilebiliyor. Hangi vasıta ile geleceğinize karar verdikten sonra açık adres sayesinde de hızlı bir şekilde ilgili noktaya varabiliyorsunuz. Adres: Sarıdemir, Prof. Dr. Cemil Birsel Cd, Eminönü Nakkoşoğlu İş Hanı No:4 D:113, 34134 Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Supla, Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Engelliye uygun giriş, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?